HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Horror és felnőtt képregények
Zigota:
Köszönöm a Bűnbocsánat 0. számát. Én is szeretem a komolyabb, realisztikusabban szuperhősös képregényeket. Ennek az alapötlete különösen tetszik, fokozott kíváncsisággal várom a folytatást. ;D
Galamb:
Kösz szépen! :worship: :worship: :worship: Ez nagyon igéretesnek tűnik, nagyon birom a komolyabb témájú szuperhőssztorikat. A Zozie által említett leterheltséget azért még nem éreztem a főhősön (bár gondolom a szám rövidsége miatt). Ezt majd az író a következő részekben taglalja?
keildavid:
Ezer köszönet zozi56-nak és Predash-nak a Bűnbocsánat 0. részért!
A főszereplő tényleg olyan Zöld Lámpás és a Megtorló keresztezése. Bár a főszereplő ugyanúgy furcsa is volt. Mert ő ugyan a bűnözőket állítja le, de mint kiderült, néha azért más döntése is van, hogy mit tegyen ő.
Sok sikert kívánok nektek a folytatáshoz!
keildavid:
Ezer köszönet Aldarionnak és beigli69-nek a Lázálom 6. részért! :worship: :worship:
A két vérmesterek végül találkoznak. Bár eléggé fura volt, hogy milyen kihívások voltak köztük. Joshua úgy néz ki, ahogy az eddigi részekbe is, hogy törődik az emberekkel, hogy megvédje őket. Damon Julian pedig nagyon gonosz. Joshua és Damon tényleg ellentétesek. És persze ez még csak a kezdet, főleg, ami a végén is van rá utalás.
Várom a folytatást!
Predash:
A művész nevét sajnos nem tudom, de tuti egy kép. Augusztusban jövünk!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése