HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Horror és felnőtt képregények
jocibmx:
Köszi, a Bűnbocsánatot! Erős a kezdés, várom a folytatást! ;D Hány részre lehet számítani egyébként?
SithLord:
Üdv! Köszi a Lázálom 6.részét,Aldarion,beigli69! :worship: :worship:
Na,végre volt egy kis akció is.Találkozott a két vérmester,természetesen a gonoszabbik erősebbnek néz ki...A kapitánynak nem sok esély adok,hogy bírni fog Damon-nal.de meglátjuk!
Várom a folytatást!!!
Farek:
Nekem is tetszik, köszönöm. Nagyon kíváncsian várom a folytatást. Szép munka lett a honosítás is.
Rebellis:
Hatalmas köszi a Bűnbocsánat-ért! Nagyon tetszik az ötlet, a rajzok is baromi jók és a párbeszédek is tetszenek! Nagyon jól indult, és én is várom a folytatást. Ennek az Avatar kiadónak baromi jó kis képregényei vannak (bár kétség kívül elég betegek), de amiket eddig olvastam szinte kivétel nélkül jók voltak. Thx! :worship:
zozi56:
--- Idézetet írta: Galamb - 2011. Július 25., 19:53:30 ---Kösz szépen! :worship: :worship: :worship: Ez nagyon igéretesnek tűnik, nagyon birom a komolyabb témájú szuperhőssztorikat.
--- Idézet vége ---
Én is. :)
--- Idézet ---A Zozie által említett leterheltséget azért még nem éreztem a főhősön (bár gondolom a szám rövidsége miatt). Ezt majd az író a következő részekben taglalja?
--- Idézet vége ---
Igen, fokozatosan fog ez előtérbe kerülni.
--- Idézetet írta: Zigota - 2011. Július 25., 20:29:12 ---Köszönöm a Bűnbocsánat 0. számát. Én is szeretem a komolyabb, realisztikusabban szuperhősös képregényeket. Ennek az alapötlete különösen tetszik, fokozott kíváncsisággal várom a folytatást. ;D
--- Idézet vége ---
Az még kicsit később érkezik, de igyekszünk.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése