HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Horror és felnőtt képregények
keildavid:
Ezer köszönet zozi56-nak és Predash-nak a Prédikátor 13. számért! :worship: :worship:
A történetben tényleg a főszereplők barátságának összekovácsolásáról szól. Érdekes volt, hogy Jesse és Cassidy beszéltek a Stan és Pan klasszikus filmről.
De persze a történetben ugyanúgy felbukkantak pár új szereplők, akik még egyelőre háttérszereplők, de majd kiderül a folytatásban. A főhősöknek lesznek még ellenségei és új kihívások.
Sok sikert kívánok nektek a folytatáshoz!
Predash:
Herr Starr-ra gondoltam, és hidd el majd később megérted mire gondolok. :D
Mondjuk szerintem a belépője se volt semmi. ;D
Galamb:
Köszönöm néktek felebarátaim a mai Prédikációt! Megint piszok jó rész volt, Jessenek egész érdekes pszihológiai módszerei vannak. A főszál is érdekessen alakul, jó, hogy a Grál is belépett a képbe. Csak azt nem tudom Predash atyám, kire céloztál a hírekbe. A félszemű németre, vagy De Sade-re? Mert az utóbbi se kutya karater, bár kicsit T.C. ismétlésének tűnik a fószer. :worship: :worship: :worship: :worship:
Aldarion:
Egyébként most jutott csak eszembe, hogy a nálunk futó Lázálmot (Fevre Dream) nem soroltad be egyik kategóriába sem, pedig annak is az Avatar a kiadója. Ezek után kíváncsi lennék, hogy arról mi a véleményed? Melyikhez sorolnád? Vagy azért nem említetted meg, mert regényadaptáció?
jocibmx:
Nem igazán ismerem az Avatar kiadót, de olvastam pár történetet Warren Ellistől amik az Avatarnál jelentek meg, azok eléggé a "mindfuck" kategóriába tartoznak, néha nekem is sok volt, pedig az én gyomrom bírja az ilyesmit ;D
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése