HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Horror és felnőtt képregények

<< < (70/398) > >>

Usagi Yojimbo:
Köszi az új prédikációt!!! :worship: :worship: :worship:
Ennél a bulinál betegebbet még nem láttam!!! Nagyon tetszett, egyre izgalmasabb. A párbeszédek is remekeltek,  Jesus-szel az élen :badteeth: !
Nektek amúgy ki a kedvenc szereplőtök ( nekem Cassidy )?
Nagyon várom a következő részt!  :D

pavel:
Köszönöm én is az új Prédikátort. Nagyon ütős. Várom a következőt. :worship:

Galamb:
 ;D Előbb a kultúra, aztán a szórakozás! :lol:

Predash:
Na a következő részig akkor egy kis pihentető. :D :D :D

http://fc08.deviantart.net/fs71/f/2011/022/e/3/e35730fc9b88011c12f5510e748f4e29-d37t84n.jpg

zozi56:

--- Idézetet írta: Galamb - 2012. Február 06., 20:59:40 ---Köszönöm Atyám az újabb részt. Azt hiszem, ez volt a legbetegebb buli a képregénytörténelemben.  ;D  Az epizód minden momentuma zseniális volt

--- Idézet vége ---
Szívesen, gyermekem. :) A következő részt épp tegnap fordítottam le, hát az még sokkal jobb lesz, mint ez volt.

--- Idézetet írta: GeorgKomor - 2012. Február 06., 22:51:03 ---Akkor Prédikátorból havi 1 szám lesz?

--- Idézet vége ---
Amíg tart a Bűnbocsánat, addig hathetente lesz, mikor az véget ér, akkor 4.

--- Idézetet írta: GeorgKomor - 2012. Február 06., 22:51:03 ---Na már hiányoltam a tiszteletes kalandjait. :) Örülök, hogy újra elhoztátok nekünk, még ha maroknyian is olvassuk (bár ez csak feltételezés).

--- Idézet vége ---
Kevesebb olvasója van, mint a többinek, de a statisztikánk csalóka, mert ennek az olvasásához be kell jelentkezni, itt nincsenek benne azok, akik csak belepillantanak. Szerintem egyébként egész népszerű.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése