HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Horror és felnőtt képregények
zozi56:
--- Idézet ---Zozi nem írta, gondolom nem is akarta, de ez a sorozat alapvetően nem füzetekben olvasandó. Nem is olvassa úgy szinte senki. :)
--- Idézet vége ---
Én úgy olvasom. :) De egyben nagyobbat üt, az tény.
Amúgy tényleg rövid volt, de legalább gyorsan el tudja dönteni mindenki, hogy érdekli-e a sorozat. Később rengeteg visszautalás lesz a korábbi részekre, még a harmincas számok körül is előfordul, hogy elő kell venni az elsők közül valamelyiket, szóval akár minden szám megjelenésekor újra is lehet olvasni mindet. :)
KiD:
Igen, ez kb. egy fél képregény.
talgaby:
Ez a Boom!-nál sajnos annyira nem ritka a szerzői képregényeik esetén. És még mindig körökkel jobb, mint egy átlagos Avatar-képregény (pláne egy tíz évvel ezelőtti onnan). De később majd lesznek ennél kissé szöveggel telítettebb részek is.
Zozi nem írta, gondolom nem is akarta, de ez a sorozat alapvetően nem füzetekben olvasandó. Nem is olvassa úgy szinte senki. :) Ez tipikusan olyan, hogy évekkel később veszik meg tömegével a köteteket belőle, mint a Walking Deadből. A mi megjelenési módszerünk azonban kifejezetten füzetekre épít.
Cardas:
Köszönöm a mai képregényt, tetszett, viszont nagyon gyorsan a végére értem, mintha csak egy rövid bevezető lenne... :)
zozi56:
A mai képregényhez egy érdekesség (tudom, még ki sem került, de nem leszek már gépnél ma): a füzet elején látható szereplő sok szempontból tekinthető Batman megfelelőjének. Tehát egy Superman-Batman harc szemtanúi lehetünk épp. :)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése