HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Horror és felnőtt képregények

<< < (55/398) > >>

Galamb:

--- Idézetet írta: talgaby - 2012. Április 30., 20:15:49 ---Oké, akkor most egy gyors körkérdés: még ki szerint lenne ésszerűbb a HálóDarkban ez a cím, mint az Egyéb(/elgondolkodtató) kategóriában? Cska mert ha tényleg ott logikus szerintetek keresni, akkor valószínűleg átkerül oda (is).

--- Idézet vége ---

Mivel komorabb, felnőtt képregényről van szó, de a szuperejű emberek világában játszódik, így szerintem is jobban passzol egy olyan helyre, ahol pl.  a Bűnbocsánat, vagy a Holló van, mint ahol mondjuk a Houdini-t találjuk.

Nimrod84:
Köszönöm a Menthetetlen második részét! A két rész alapján remek ez a sorozat! Nemrég olvastam a Supreme Powert, kiváncsi mennyire cseng majd össze a Hüperion története "Tony"-éval.
Szerintem amúgy a Hálódarkon logikusabb, főleg hogy a Bűnbocsánat, és a Prédikátor is ott van.

zozi56:

--- Idézetet írta: KiD - 2012. Április 30., 15:50:20 ---Jó volt a Menthetetlen 2, az első résznél sokkal jobban tetszett, pedig alapjában véve az se cvolt azért rossz. A végén a Pear nootbook vicces. :D

--- Idézet vége ---
Én is azt vettem észre ott először. :) Egyébként az az oldal kicsit rossz helyen van, pontosabban mondva akkor érzi igazán a súlyát az ember, ha már tisztában van vele (a későbbi részek alapján), ki az a Modeus.

--- Idézetet írta: Galamb - 2012. Április 30., 20:05:38 ---Ráadásul közben kapunk egyedi karaktereket is (az ázsiai csaj).

--- Idézet vége ---
És a legjobbak még csak most jönnek! :nezze:

--- Idézetet írta: Gamma Leonis - 2012. Április 30., 21:34:55 ---Tetszik a Menthetetlen. Köszönöm a honosítását!

--- Idézet vége ---
Szívesen, örülök, hogy tetszik.

Gamma Leonis:
Tetszik a Menthetetlen. Köszönöm a honosítását!

talgaby:
Oké, akkor most egy gyors körkérdés: még ki szerint lenne ésszerűbb a HálóDarkban ez a cím, mint az Egyéb(/elgondolkodtató) kategóriában? Cska mert ha tényleg ott logikus szerintetek keresni, akkor valószínűleg átkerül oda (is).

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése