HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Horror és felnőtt képregények

<< < (53/398) > >>

Predash:

--- Idézetet írta: talgaby - 2012. Május 03., 21:50:22 --- Elfelejtik az emberek

--- Idézet vége ---

Nem, én csak szimplám tök vagyok ehhez.  :badteeth:
Egyébként szerintem is mehet a HálóDarkba.

KiD:

--- Idézetet írta: talgaby - 2012. Április 30., 20:15:49 ---Oké, akkor most egy gyors körkérdés: még ki szerint lenne ésszerűbb a HálóDarkban ez a cím, mint az Egyéb(/elgondolkodtató) kategóriában? Cska mert ha tényleg ott logikus szerintetek keresni, akkor valószínűleg átkerül oda (is).

--- Idézet vége ---

Nekem igazából m1. A Bűnbocsánatot pl. én a minden más részlegben értékeltem, amíg rá nem jöttem, hogy mindenki más itt. A Menthetetlennel ezért automatikusan ide jöttem.

zozi56:
Ilyen dolgokra általában figyelnek a sorozatban. Sőt, a Plutóniai erejére és képességeire olyan magyarázatot adnak majd, amitől az állam leesett, teljesen logikus és hihető.

talgaby:
Nem, mert egy emberméretű vákuum keletkezett csak, ami némi erősebb szél és egy hangos csattanás. Elfelejtik az emberek, hogy a repülőgépek hangrobbanásánál egy több tíz vagy száz tonnás monstrum tol maga előtt szintén nagyon sok tonnányi levegőt, azért van akkora ereje.

Predash:
Engem akkor vett meg igazán ez az egész történet, amikor A Plutóniai kirepült az űrbe - és ennek a miértje. Az valami egészen elképesztő volt.
Egyébként ha AKKORA sebességgel indult meg az irodából, kb nem kellett volna összeomlaniaz az épületnek, vagy legalább néhány fél méterre álló dobhártyának beszakadnia?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése