HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Horror és felnőtt képregények

<< < (48/398) > >>

Magister:
Üdv Mindenkinek!

Egy kis segítséget kérnék. Lassan haladok az olvasgatással, ezért csak most értem el a Rex Mundi-hoz, a kód megfejtéséhez viszont nincs erőm/időm. Lehet, hogy ezzel "megölöm a játékot" (ami mellesleg hatalmas ötlet), de lenne valaki olyan jó és megosztaná velem a linket.

Kösz előre is!

Predash:
Hát, azért annyira sok szupergenya nincs, fel is sorolták az egyik részben. Ott mondta John Karennek, hogy igen, még ő is képes lenne erre. És mivel csak John volt a vallatóteremben... Ezért egyértelmű, hogy ő került a célpontba. Másrészt még furább volt újra látni, ugyanazokat a sebeket, mikor a Technokrata már nem okozhatta azokat.
Ja és persze köszönjük, jövünk a következő résszel is nemsokára. :)

Rebellis:
Köszi a Bűnbocsánat új részét! A vallatás hatalmas volt, csak azon akadtam fenn egy kicsit, hogy a sebekből egyből tényként kezelik hogy tuti John a gyilkos. Pedig már elfogadták, hogy Technokrata az (mellesleg biztos van még pár szupergenya, aki megoldhat hasonló hentelést a képességével). Ettől függetlenül még mindig a kedvencek között van és kellett is ez a fordulat. Kár, hogy már csak két rész van hátra...

Predash:

--- Idézetet írta: Pepea - 2012. Május 29., 09:34:29 ---Rakj fel következő számot holnapra.  :badteeth: :hehe:

--- Idézet vége ---
Igazából már készen van... de a gyereknap már elmúlt.  :nemtudom: :hehe: :hehe:

zozi56:

--- Idézetet írta: Pepea - 2012. Május 29., 09:34:29 ---Jó lenne, 1 egész hetes "horror" téma.  :nezze:

--- Idézet vége ---
Hát, a kétheti is eléggé leterhel, ha hirtelen 14-szeresére növelnénk a tempót, az lehet, hogy picit sok lenne. :)

--- Idézetet írta: Galamb - 2012. Május 29., 10:43:35 ---Igen, igen, csak nem tudtam, ez mennyire számít spoilernek.

--- Idézet vége ---
Igazából nem számít annak, nem lesz sok jelentősége a továbbiakban. Én is csak most vettem észre.

Felraktam egy előzetest a következő számból.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése