HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Horror és felnőtt képregények

<< < (43/398) > >>

Usagi Yojimbo:
Az utóbbi időben nekiálltam a Bűnbocsánatnak, és nem bántam meg!
Köszi az eddigi részeket!!! :worship: :worship: :worship:
Sajnálom, hogy már csak egy van hátra :(. Azt vettem észre, hogy az elején még nagyon kemény volt a képregény, és most a végénél már visszavettek az efféle dolgokból.

Farek:

--- Idézetet írta: Predash - 2012. Július 05., 02:19:51 ---Szóval összességében egynek elment így éjszaka. :)

--- Idézet vége ---
Éjszaka horrortörténeteket olvasosl? Mi van, magadtól nincsenek rémálmaid?  :badteeth:

Predash:
Véletlenül belefutotta maz oldalunkon lézengő A Dolog: Északi rémálom c. cuccba.
Mit mondjak, vegyes érzés volt, és most kicsit NEM haza beszélek. :D
Az alapötlet nagyon tetszett, érdekes volt látni ebben a közegben ezt a cult scifit.
Viszont a történet az annyira arra hajazott hogy "UGYE TE IS LÁTTAD A FILMET NA EZ MOST EGY UTALÁS! EZ IS! MEG EZ IS! JA, MEG EZ IS! ÉS A CLIFFHANGER IS!".  ;D :D
A fordítással si voltak bajaim, rengeteg szóismétlés volt... A rajzok és a beírás viszont nagyon pofás.
Szóval összességében egynek elment így éjszaka. :)

http://halozsak.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=3917&Itemid=89

zozi56:
Köszi a véleményeket, örülök, hogy ennyien szeretik. :) A következőre részre kicsit többet kell majd várni, mert most ugye Prédikátor lesz majd helyette.

Alfa arcán a végén minden ott volt: nagyon furdalja a lelkiismerete amiatt, hogy ezt tette.

Rebellis:
Koszi a Bunbocsanataot! Sajnalom, hogy mar csak egy resz van hatra, nagyon jo kis soroazat volt. Alfa adott neki rendesen a vegen... :badteeth:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése