HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Horror és felnőtt képregények

<< < (5/398) > >>

SithStoner:
Sziasztok! Van bármi esély rá, hogy folytatni fogjátok/fogja valaki a Witchblade képregényt 94.résztől? illetve a spin-off sorozatokat(mint az itt fent lévő darkness sorozat)

SuperSkrull:

--- Idézetet írta: SithLord - 2020. Január 09., 07:20:07 ---69. Most akkor...őőő.. nem tér vissza senki???? :(
Nagyon jó volt mindkettő rész!!! Kíváncsi leszek, hogy miként térnek vissza? :headscratch:

--- Idézet vége ---

Én úgy értelmeztem, hogy Hela (Hél) mindent visszacsinált. Tarot halálát is. Nem?   :headscratch:

SithLord:
Üdv! Köszi a Tarot 68-69. részét talgaby!!! :worship:
68. Kicsit hihetetlen ami történt, de Loki féle szemfényvesztést vélek felfedezni... olvasok is tovább!!
69. Most akkor...őőő.. nem tér vissza senki???? :(
Nagyon jó volt mindkettő rész!!! Kíváncsi leszek, hogy miként térnek vissza? :headscratch:

Sepi:
Szia! Üdv a fórumon!  :)

Köszönjük a visszajelzést, és örülünk, hogy sikerült találnod olyan képregényt a palettánkon, ami elnyerte a tetszésed.  :)

Moon Knight:
Sziasztok, Üdv Mindenkinek!

Előzetesben csak annyi, hogy nem vagyok valami rutinos fórumozó!
Most is csak remélem, hogy jó helyre illesztem hozzászólásomat?!  :bravo:
Na, szóval a lényeg, hogy az "Aleister Arcane" mini sorozat amiről szeretnék pár keresetlen, lelkendező mondatot megosztani.
Régebben szerettem a horrort illetve a műfajt, de aztán kissé eltávolodtam tőle.......aztán, mivel rossz idő van, karácsony előtt vagyunk, itthon még mindenki aludt, gondoltam kedvezek magamnak, és olvasok egy kis képregényt így reggeli előtt. ;D
Kerestem valami, ami nem szokványos kalandregényszerű, szuperhősös, világmegmentős, "énvagyokalegjobb" ésatöbbi, ésatöbbi  képregényt.
Így találtam rá a Hálódarkon erre a képregényre, ami teljesen megfogott, mind a rajz stílusával (vagy inkább festészetével, hm?!), mind a történetével illetve annak a felépítésével, és a végkifejlettel.
Igazából rájöttem, hogy nekem az ilyen vagy ehhez hasonló rövid, kifejező (képi-, és történet világára gondolok) sorozatok jönnek be, amelyek egyben szórakoztatnak és kikapcsolnak, és mondanivalójuk is csak éppen annyi, hogy ne induljon el szürkeállományunk a filozofálgatás irányába.
Röviden ennyit szerettem volna leírni.
Úgyhogy ajánlom mindenkinek aki szereti a "nem szokványos", de jó történeteket, klassz képi világgal! ;-) (y)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése