HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Horror és felnőtt képregények

<< < (395/398) > >>

Galen:

--- Idézet ---"When it's done!"
--- Idézet vége ---

Bizony-bizony. Majdha kész lesz. Lassan haladok. De haladok. A Scan első ránézésre jó. Bővebben: Nem olyan jó. Van a bal oldalán minden képnek egy szürke csík. Nem annyira látható, de baromira zavar. Szóval azt maszatolom. De szóval ha egyszer kész lesz akkor aztán egyszer kész lesz.   Nyugalom kicsi muskétásunk. Érkezik az. MAJD.
Már csak azt nem tudom, hogy ha faszául letisztítom mennyire tömörítsem ? 700K per lap az belefér még mindenkinek ? 65 oldal. Nem akarok Hi és Lo változatot, de halálratömöríteni sem akarom.

killjoy:
Blixxxa!

A Raptors beírását folytatod? Mert én leszedtem a maradékot a netről, ha esetleg nem lennének meg a további részek.

killjoy:
Dórika elkészült a fordításával én pedig a beírást átadtam Galennek. Na most, aki ismeri Galent az tudja, hogy ha ő valaminek nekikezd annak két következménye lesz:

1. maximalista lesz a kidolgozás
2. de baromi lassan készül el a cucc

Úgyhogy, Galennel közös kedvenc mondásunkat tudom idézni: "When it's done!"  Abban azért bízhattok, hogy Galen előbb fogja befejezni, mint ennek a legendás mondatnak a legismertebb emlegetői a Duke Nukem Forever készítői saját munkájukat

Spidáj:
Te Killjoy régebben 1szer raktál a régi fórumba pár oldalt az Álmosvölgy legendája comicsból.
Azzal mi van?  
Az 1 állati jó Tim Burton film.  

kihaeennem:

--- Idézet ---ha kicsit még közelebbről érdekel van egy rivjú a http://www.endless.hu -n az eredeti Hollóról...
--- Idézet vége ---
Természetesen olvastam, még mielőtt nekikezdtem a képregénynek.  
Az sem kerülte el a figyelmemet, hogy Te jegyzed a szóban forgó cikket  

Az endless.hu amúgy egy nagyon jó kis oldal, látogatom már egy ideje. Nem lenne hülyeség a linkek kőzé felvenni.  

Közben nekiálltam a 'remake' olvasásának, az első kettőt sikerült eddig elolvasnom. Hát tényleg más mint az eredeti. Sajnos a rajzok nem tudják visszaadni az első rész hangulatát, és annyira a sztori sem fogott meg. Rossznak amúgy nem nevezném. Amúgy hány részes?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése