HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Horror és felnőtt képregények
killjoy:
Blixxxa!
A Raptors 3. és 4. része a könyvtáradban van.
VTomi!
Igen, a könyv eseményeit olvashatod újra majd a képregényben. Minimális változtatásokat eszközöltem eddig csak a könyvben megjelent szöveghez képest, illetve ott fogsz új dolgokat találni, ahol pl. Louis elbeszélése helyett párbeszédként jelennek meg egyes események. Egyelőre az első két rész (Az Interjú a vámpírral és a Lestat, a vámpír) van meg teljes terjedelmében, a kettő együtt közel 800 oldal. Ezek mellett Anne Rice egy kevésbé ismert regényének a 12 részes (Érdekes, hogy ez a kiadó mennyire ragaszkodott ehhez a számhoz ) képregény változata is megvan már, és ez a Múmia. Tehát lesz mit olvasnia minden, az igényes horror irodalom iránt érdeklődő olvasónak.
És itt szeretnék kérni bárkit, aki találkozik a neten jártában-keltében a Queen Of Damned 12. részével (az első 11 már abból is megvan ), az azonnal szóljon nekem!
Mindenki!
Igaz, hogy a fantasy és sci-fi rovathoz van sorolva a Ray Bradbury sorozat, de ajánlom azoknak is, akik a horrort szeretik. A 3. rész, az "A csapóajtó" és a megjelenésre váró 5. rész mindenképpen nektek is szól. (És mindenkinek, aki velem egy korosztályhoz tartozik és emlékszik még a "Meghökkentő mesék" című sorozatra.)
És ha már egyszer építkezik... Még két előzetes oldal. A képregény címe még csak munkacím és a karakterkészlet is változhat még, de a sztori hangulatának bemutatására tökéletes lesz ez is
Egy új Neil Gaiman képregény első oldala
Egy új Neil Gaiman képregény második oldala
Spidáj:
--- Idézet ---A könyv alapján fordítottátok? Az az igazi!
--- Idézet vége ---
,,A sorozat 12 részes és az eredeti regényt dolgozza fel, tehát azoknak is lesz benne sok újdonság, akik csak a filmet látták. Akik pedig olvasták a regényt is, azok újra végigélhetik a történetet. "
VTomi:
Most vettem észre az Interjút. Én most olvasom könyvben, a felénél tartok, de gyerekek, az nagyon jó, mindenki olvassa el
A könyv alapján fordítottátok? Az az igazi!
killjoy:
Hát akkor az istenné válásom még várat magára, ugyanis találtam Vampire képregényeket, de ha benézel a KNet foglalásai közé, akkor láthatod, hogy már csinálja valaki.
Spidáj:
--- Idézet ---háromszoros Halleluját Killjoy testvérnek.
--- Idézet vége ---
Ámen atyám
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése