HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Horror és felnőtt képregények

<< < (390/398) > >>

regnar:
Sziasztok.

Lenne néhány kérdésem.

Képregényben esetleg nem jelent meg Alone in the Dark valamilyen formában? (tudjátok a pc-s játék alapján), vagy Texasi Láncfűrészes történetek?

Vagy nem tervezitek Tales from The Crypt képregények honosítását?

VAgy amerikában az 50-es években nagyon sok horror képregény forgott közkézen, vagyis sokat adtak ki, azokhoz valamilyen módon hozzá lehet jutni? Gondolok itt az EC Comics képregényeire.

http://www.disobey.com/horror/comics_and_m...ics/index.shtml

Itt látható néhány kellemes borító.  

Igaz hogy ezek nem a horror igényesebb műfajából valók, vagyis nem az intellektuális horror hanem a "balta az arcodba" típusok, de azért nem rosszak  

Én eddig még csak egy Tales from the Crypt képregényt láttam, úgyhogy eléggé hiányosak a vizuális információim   Lehetne orvosolni? Esetleg honnan lehetne letölteni stb..

Vagy most már túl sokat kérdeztem és jöhet a "real" horror a részetekről a személyem által??? (nos akkor megelőzök mindenkit, aki rajtam akarja kiélni horrorhajlamait és önként):          

Blue S:
Köszönöm az infokat.  

killjoy:
A Rex Mundi most is fut, éppen a napokban jelent meg, ha minden igaz, a harmadik felvonás első része, más szóval a 12. rész. A történet szerintem nagyon jó, ezért is kezdtem bele, mert megtetszett. Azok az apró nüanszok, amikkel a készítők megteremtik a hangulatot és maga ez az alternatív Európa, szerintem nagyon jól össze lett rakva. Remélem a továbbiakban is hasonló, ha nem nagyobb tetszést fog kiváltani belőletek a folytatások sora.

Az mondjuk igaz, hogy a Rex Mundi logo, hát hogy is mondjam csak, olyan amilyen, de ez a készítők sara. (Bár a jövő héten megjelenő új sorozatnak még a logoját is teljesen újraterveztem

Regnar, benned pedig nem csalódtam  Ez a rögtönzött történelem óra nekem nagyon bejött

Spidáj:
Bár én nem vok Killjoy de érd má be velem is léci... (kénytelen leszel...  )Egyébként a Rex Mundi azt hiszem most is fut odakinn.(ebben nem vok egészen biztos)
De pl az Invincible (Legyőzhetetlen)  fut odakinn, épp nemrég jelent meg a 16. rész.
(kicsit le vagyunk maradva...   de nem gáz, hamarosan jön a 2.)

Blue S:
Hello Killjoy!

Valahonnan nagyon ismerős a cím, csak azt nem tudom honnan és ezért, miután letöltöttem a Rex Mundi-t, nyomban bele is néztem. És azon kaptam magam, hogy annyira megfogott, hogy csak olvasok-olvasok... és vége. Aztán nézegettem a szép grafikát stb. és csak telt a munkaidő.

Szóval most kicsit el vagyok havazva a melóval, de nem bánom, mert megérte. Mivel nem vagyok nagyon képben az Image kiadványait illetően: ez a sorozat még most is fut, és ha igen, hányadik számnál tart?

Csak így tovább!  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése