HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Horror és felnőtt képregények
killjoy:
--- Idézet ---Én mailben küldtem Killjoynak egy pár helyesírási hibát, de nem lettek figyelembe véve...
--- Idézet vége ---
No, mielőtt még szó éri a ház elejét A mailedet, mivel én csütörtökön olvastam utoljára a leveleimet (péntek - Foodapest, vasárnap - Börze és közben nem jutottam a napi levelezés csodájához), így csak hétfőn kaptam meg. A hétfőm elég zűrös volt, így miután hazaértem, a gyerek lefektetése után én is bealudtam, így nem tudtam javítani a hibákat a megjelenés előtt. DE... ígérem, hogy a második rész megjelenésével egy időben az első rész hibás oldalai is kikerülnek, javítva. Tehát nem lettél semmibe véve, csak hát az idő, meg a korral járó fáradtság...
VTomi:
Én mailben küldtem Killjoynak egy pár helyesírási hibát, de nem lettek figyelembe véve, úgyhogy akkor még egyszer beteszem ide, amit írtam.
p05: HIGYJE helyett HIGGYE kéne, csak a hagyj van j-vel
p14: szerintem APÁMnak kéne lennie, mert Lestat apjáról volt szó
p19: HIRTELEN rövid i
p24: vagy DE, vagy VISZONT, a kettő együtt hülyén hangzik!
p26: MUSZÁJ pontos j
Hátha...
Egyébként tetszett, de szerintem könyvben jobban átjön a hangulata.
regnar:
Sétálgatok mit sem sejtve a hálózsák fórumban egyszer csak Micho az "arcomba nyomatja" hogy felkerült ez és ez ide és oda...
Frissítés szerdán... ahogy a nagy klasszikus mondaná..tudtam de nem sejtettem...
no egyből rá is vetettem magam, hiszen horror témában minden, de interjú főleg...
Borító.Érdekes... Tetszik ahogy a kék és barnás színekkel elosztja a képet. A kompozíció viszont kicsit zavaros... legalábbis nekem. Olyan mintha montázs lenne, de mégsem... süt a hold, de a vámpír előről kap fényt. Jó tudom az Innovation felirat nem a ti saratok..de szörnyű... a 18-as a bal asó sarokba nem lett volna jobb? a címfelirat tetszik jó a betűtípus, illik a környezetbe... szóval szép munka. Összességében a borító tetszik, bár lenne pár kérdésem az eredeti készítőihez... (ja a riporter egy kicsit Dustin Hoffmannos..vagy rosszul látom )
Képregény. Grafikailag nagyon ott van. Az érdekes festett, szemcsés vibráló képek nagyon illenek a történet hangulatához. Ugyanakkor a rajzok stílusa nagyon infantilis. Ezt most nem rossz értelemben értem, de főleg a karakterek rajza és arányai sokszor elnagyoltak, és aránytalanok. Persze ebben a képregényben ez egyáltalán nem zavaró, csak érdekes a képi megközelítés és a téma társítása.
Történet. Mit is lehetne mondani...Ha egyetlen rossz szavam is lenne rá, önmagam tagadnám meg, hiszen a Horrort nagyon szeretem és ez a mű kimondottan közel áll hozzám (annak ellenére hogy még regényben nem olvastam, csak hallottam feldolgozását "'hangos regéynben") Szóval a történet jó, kiváló, szuper, - - persze azért majd lehet hogy kritizálom a történet folyását a továbbiakban, mert azt még nem tudni mennyire tudtán "zanzásítani" átültetni a történetet képregénykockákra. De eddig tetszett ez is.
Beírás.. megmondom őszintén nem nagyon foglalkoztam a hibákkal, magával ragadott a történet, és még nem olvastam el újra, hogy tüzetesebben megnézzem, találok-e benne valamit
De a mondatok jól szerkesztettek, könnyen olvashatók, a betűtípus is tetszik.
Összefoglalva.
Bővebben: Jöhet a többi rész... én biztosan elolvasom
Spidáj:
Én már elolvastam.
Nem most már régebben.
Nekem nagyon teccik-
Bár a könyvet nem olvastam és a filmet se láttam.
Főleg a rajzok: gyönyörűek
És asztori is teccik eddig.
Kiváncsian várom a folytatást
Killjoy : gratula
killjoy:
No, először a válasz a kérdésre: Igen, szinte mindenki pontosan eltalálta, a baba mesél, de hogy ki vagy mi is ő valójában, azt egyelőre fedje jótékony homály. (Bevallom még én magam sem tudom, de remélem, ha a Szam tudja, akkor sem árulja el. )
Ééééééééés igeeeeen! Bíztam benne, hogy ez a kérésem nem esik áldozatául az Grafi által csak "börze utáni after-party-nak" titulált kis fakultatív programnak, pontosabban az ott elfogyasztott néhány üveg sörnek És remélem ti is együtt örültök velem, hogy a fórumon megjelent és a börzén is lelkesen osztogatott beharangozóban ígért novemberi megjelenés valóban bekövetkezett. (Csak mellékesen jegyzem meg a főnökség felé, hogy a Brother Matthew bevezető részéről is szó volt )
Na de ami késik, az nem jön hamar, lesz majd Rex Mundi - Brother Matthew is hamarosan Addig is türelem! És persze jó olvasást az Interjú... első részéhez.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése