HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Horror és felnőtt képregények

<< < (368/398) > >>

Troll:
A témában frissülés történt - Constantine Mozi adaptáció

Visor:
Köszi szépen a jókat!
Itt és most megköszönöm, akik segítettek, very hálás vagyok.  
Nem is tudtam, hogy ez a Penge mini ilyen cool, hogy mindenkinek tetszik, de ezzel most nagy önbizalmat kaptam. Valahogy gyorsabban ment a folyatás, amikor Blue S hozzászólását olvastam, majd killjoy-t olvasva meg reménysugár csillant föl bennem.  
Na most jól benyaltam,   úgyhogy komolyan: ezer kösz mindenkinek; és az, hogy egy jó képregény fog kezembe kerülni, azt már tervezem.

killjoy:
Megvallom őszintén, hogy kevés képregény film van, amit nagyon rühellek, de speciel a Blade trilógia ilyen. Agyatlan vámpíros tunkolós fröcsögös marhaságnak tartottam már az elsőt is, ezen a véleményemen a második sem javított (bár nem is rontott), de a mélypont nálam egyértleműen a harmadik résznél jött el. Így nem is fűztem nagy reményt a képregényhez. (Meg sincs az angol gyűjteményemben egyik rész sem.) De mikor Troll megkért, hogy olvassam át és véleményezzem, akkor természetesen igent mondtam. Elolvastam, véleményeztem, tettem javítási javaslatokat (nekem az a gőz vámpír még mindig hülyén hangzik! ) Illetve volt egy-két javaslatom, ami nem úgy került be, ahogy azt én eredetileg írtam, (áz aru szerintem az áldozat és nem a "gőz vámpír"!) de összességében nem olyan nagy gáz az egész. Nem lesz a kedvencem ez a történet, de tisztességes munkának tartom, amit értékelni kell. Majd talán ha egy igazán jó képregény is kerül Visor kezébe...  A bizalom nálam megvan a fordító iránt, a képregény meg, hát olyan, amilyen, de ez nem a honosítókon múlt.

Blue S:
Penge:

Már nagyon vártam, hogy valaki honosítsa ezt a sorozatot, szóval hatalmas köszönet érte.  

Angolul már korábban olvastam, de szvsz magyarul az igazi, és tényleg jó lett a fordítás. Ez nem egy könnyű szöveg, és Visornak több klassz megoldása is volt a honosítás során.

A szori jó, kicsit a Penge 2. filmre épül, de ez nem baj. Nekem a trilógiából is az rész jött be a legjobban.

Sok sikert a folytatáshoz!  

Troll:
Nem tudjátok, hogy hogy van ez a dolog a számozással?
Miért V2 a képregényben, és miért V4 a cbr-ben?

Ja és kérnék még kritikákat, mert az ifjú fordító már nagyon várja őket...
(lehetnek negatívak is)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése