HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Horror és felnőtt képregények
Hua:
Nekem is nagyon tetszett a Rémálmok és tündérmesék 2. Elolvastam az első részt is, mert kiváncsivá tett. MÉg így visszafele is izagalmas volt, sőt:) Külünüsen tetszett a második részben, h a szereplők nem voltak annyira vulgárisak mint az elsőben, mert nem illik a kis drágákhoz ez a hengnem, de ha mégis, akkor tényleg jelentősége volt.
Várom a következőt.
VTomi:
Először is köszi a jó véleményeket. Én megmondtam, hogy nagyon jó a második rész. Bohócék párbeszéde engem is nagyon megfogott, már írtam korábban, de leginkább ez sarkallt a kérpegény elkészítésére.
A rajzoló neve Ashley Wood, az első 9 részt ő rajzolta, a 10. résztől vette át Ben Templesmith a sorozatot (egyébként 16 részt ért meg), mert addigra kicsit kimerültek a rajzai. AW csinálta még a Blood & Shadows névre hallgató különszámot is, amihez Spawnnak igazából nincs köze (csak egy Ivadék-formájú démonnak), ami szintén nagyon jó, majd egyszer talán azt is megcsinálom.
szam:
No... ezzel a Hellspawnnal már sokkal jobban ki vagyok békülve, mint az 1. résszel.
Tetszett a történet, osztom Claire véleményét a dolgokról... azért remélem nekem senki nem fogja így bebizonyítani, hogy nincs igazam... A rajzok is nagyon tutik, azt lehet tudni, hogy ki alkotta őket?
regnar:
Hellspawn 2
Már az első szám is megnyerte tetszésemet nemcsak történetével, de igen kiemelkedő grafikájával is.
A képi megvalósításra itt sem lehet semmi panasz, továbbra is nagyon tetszik.
És a történet is jó irányba halad. NEm rossz a kevés történés, de annál több szöveg elképzelés. Jó a párbeszéd amelyben részt vesz a csaj. Jók az ellentétpárok amelyeket a történet folyamán folyamatosan felállítanak a felek.
A beírás és fordítás nagyon jó, ennek köszönhetően még élvezhetőbbek a párbeszédek.
Nekem bejön, úgyhogy jöhet a következő
Dórika:
Frissültünk:
•Holló v2 #07
•Hellspawn #002
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése