HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Horror és felnőtt képregények
kaine:
Nekem ez megvolt eredetiben, de eladtam egy börzén, mert nem tetszett igazán. Ennek ellenére most letöltöttem, mégis magyarul van.
regnar:
Alone in the Dark (Egyedül a sötétben)
Azt hiszem abban egyetérthetünk, hogy a játék a magam korában és még ma is atéma kedvelői számára egyfajta etalon. Nemcsak hangulatában, de hatásaiban is (képi és hang) elnyerte sokak tetszését. Én mind a mai napig a legjobb játékok között tartom számon. A filmnek nem teljesen sikerült visszaadnia a játék sejtelmes hangulatát, így az csalódás volt számomra. Most pedig következzen a képregény
Borító. Már első látásra kiderült, hogy itt nem a "klasszikus érában" játszódik a történet, vagyis nem a harmincas években. Ez kissé elkeserített, de nem ítélek a borító alapján.. szóval meglátjuk. A kivitelezésben nem találunk semmi kiemelkedőt, de túl "rosszat" sem, átlagos, semmitmondó borító. A pisztoly csövén elhelyezett reflexió szerintem felesleges, ugyanakkor némileg értelmezhetetlenek a fényforrások...A címfelirat betűtípusa tetszik, ugyanakkor a fehér szöveg kissé összemodódik.
Képregény. A rajzok kifejezetten tetszetősek és jók a színek is. Olyan kifestőkönyv jellege van a dolognak, erőteljes kontúrok és erős színek jellemzik.
Történet. Sokkal többet vártam. Nem kaptam mást, mint egy Lara Croft+Sidney Fox+Indiana Jones mixet, abból is az átlagosabb fajtából.Sehol a klausztrofóbikus félelem érzése, vagy a rejtvények. Kicsit olyan érzésem volt, mikor olvastam, hogy a készítőknek megtetszettek a szörnyes-kincskeresős történetek és gyorsan összedobtak egyet. Megmondom őszntén jobban örültek volna, ha valami hasolót kapunk, mint a klasszikus játékokban. Igazából nem tudnék kiemelni olyan jelenetet amelyet már korábban ne láttam volna valahol... Kár érte.
Beírás. No ez azért jól sikerült és a betűválasztás is tetszett. Lényegében számomra az egyetlen pozitívum a történetben a beírás volt.
Összességében. sokkal többet vártam. Maga a munka a képregénnyel jóra sikerült, (értve ezalatt borító és beírás), és megfelelőek a rajzok is, csak hát történet is kellett volna. Persze ez csak a személyes véleményem, biztosan lesznek sokan, akiknek tetszik majd.
Vincu:
Párdon, elfelejtettem bejelentkezni.
Guest:
Tyű! De nagyon szerettem ezt a cuccot apró pici pubi koromban! Ma szemmel nézve kicsit csúf szegény, de akkor, emlékszem rá, hogy teljesen odáig meg vissza voltunk tőle. Micsoda hangulta volt! Emlékszem mindig tervezgettem vajon melyik tárgy mire lehet majd jó, és mikor megláttam az első zombit azt hittem . De hogy a komikról is szóljak.
Kicsit félve kukkantottam bele, mert ez a játék komoly szívügyem volt, de megnyugodva tapasztaltam a hangulattal itt sincs emmi gond. És ez a lényeg! Az eredeti verziót nem olvastam, de a magyar szöveg szépen összeszedettnek tűnik, és a beírás minőségre most sem lehet panasz.
És nem győzöm hangsúlyozni: Hangulat! Hát az van nekije dögivel.
izéé.. köszi!
Dórika:
A legfrissebb borzongást nyújtó képregényünk:
Egyedül a Sötétben
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése