HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Horror és felnőtt képregények

<< < (349/398) > >>

regnar:
Úgy látszik ma sikerült elkapnom a frissítést élőben  

Dead nem hazudtolta meg a nevét..

Érdeklődési köröm eléggé széles, így belefér a horror is, ezáltal Jason mester az egyik kedvencem, a tini-horror alapfigurája, ma már csak másolni lehet.. Filmjei száma lassan végtelen .. Nemsokára jön a 11-es rész!!   (Bár, hogy hova lehet már fokozni azt nem tudom, ugyanis a 10-es részben kissé átalakult a figura...)
Először azt hittem, hogy a Jason vs Bubba (texasi láncfűrészes a péntek 13 ellen) crossover lesz (Esetleg felkerül valamikor?), de nem. Ez így külön meglepetés.

Mit lehet mondani egy ilyen képregényre. Romantikus? Megható? Gyermeki? (aki ezek közül bármelyiket aláhúzta, az lehet, hogy mással volt elfoglalva olvasás közben   ) Nos nem ezek jellemzik. Hent van benne rendesen, szerintem a rajongóknak könnybe lábad a szeme és felidézi bennük a Jason filmek bodycount-ját. Nem marad el a szokásos cici-villantás sem, amely annyira jellemezte a 80-as évek horrorjait. (Egy félmeztelen csajnak tutira kellett szerepelnie, jobb esetben többnek is   )
A végén a "két legyet egy csapásra" tipikus esetével szembesülhetünk  

A rajzokat közepesnek mondanám, de azt hiszem, hogy egy ilyen képregényben annyira nem lényeges a dolog, csak sok piros festéket használjanak a képekhez.  

A beírás/fordítás jól sikerült, bár a szöveg itt csak másodlagos szerepet kap, inkább a képek mesélnek   De tényleg jó lett a fordítás/beírás.

Összességében. Mivel rajongó vagyok, ezért nagy főhajtás Dead-nek, jöhet bármilyen mennyiségben hasonló dolog. (Más "sztárokkal" is, ha akadnak) Ugyanakkor a történet eléggé rétegfüggő, azaz, csak azoknak fog tetszeni, akik rajongók, így lényegesen kisebb réteget céloz meg, mint pl egy pókember.

No megyek 'ztán beröffentem a láncfűrészt. Megjött a kedvem egy kis....

Troll:
Péntek 13 frissen

[HUN]DEAD:
Üdv.

Először is, köszönöm a dícséreteket. Kicsit inaktív voltam mostanában, de ez csak azért tűnhet úgy, mert egy nagyobb dobásra készülök...

A történettel kapcsolatban, én is valami jobbra számítottam. Hasonló érzéseim támadtak vele kapcsolatban, mint regnar-nak.

Hamarosan újra jelentkezem...

Bye.

regnar:
Igen, erre én is emlékszem, de ez a tipikus "anyám, én nem ilyen lovat akartam"  

szam:

--- Idézet ---Képregényben esetleg nem jelent meg Alone in the Dark valamilyen formában? (tudjátok a pc-s játék alapján), vagy Texasi Láncfűrészes történetek?
--- Idézet vége ---
Nocsak, mire akadtam rá a fórum-nézegetése közben... nézzétek a dátumot...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése