HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Horror és felnőtt képregények

<< < (347/398) > >>

Troll:
Gyakorlatilag is cserélve.

regnar:
Hellspawn

Érdekes és sajnos aktuális témákat feszegető történet volt. Sajnos az emberek egy része évezredek alatt sem tudta megtanulni, hogy ember és ember között a tettei és nem származása tesz különbséget. Nekünk európaiaknak ezt nagyon jól kellene tudnunk, hiszen alig 60 éve borította lángba egy őrült elme a világot. De nem tanulunk, és erre sajnos egyre több jel utal. Sokat vagyok közép- és általános iskolások között, akik egyre nagyobb része - bár szerintem fogalmuk sincs igazából mit is takar - hírdeti, isteníti ezeket az eszméket. Úgymond divat lett. Erre persze rájátszanak az egyes televízió adások, éjjel nappal a szégyenletes korral foglalkozó dokumentumfilmeket vetítve, valamint a könyvkiadók is. Elég megnézni egy könyvesbolt kirakatát, és a könyvek 40-50%-a e téma, valamint a világégés körül forog.

Maga a képregény szerintem szintén magas szinvonalú grafikailag. Sötét, morózus, illik a történet gondolatiságához.

A fordítás, beírás is nagyon jól sikeredett, és a betűtípus is jól lett megválasztva.

Tetszik a Hellspawn vonulata, témaválasztásai, szóval remélem jönnek a következő számok is.

VTomi:
Kösz, Pádi, a dicséretet. Oldalt elvileg cseréltük, véletlen volt.

Micho:
én is.

Birdman rokona?  

Troll:
1. április közepén
2. én kiváncsi vagyok rá

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése