HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Horror és felnőtt képregények

<< < (345/398) > >>

kaine:
Olvastam én is. Babahús: groteszk és durva. Meg persze durva.
Ajándék: számomra ez inkább érdekes, mint jó olvasmány. Hasonló stílusból inkább a Constantine jön be. Átpasszolva yinnek, ő nagy Gaiman fan.  

regnar:

--- Idézet ---apro hiba erdekel, hatha tudom orvosolni a problemat
--- Idézet vége ---

Már mondom is

az Ajándék 11. oldalán a második kép szövegében "játékokat ka-pok" szerepel. Szóval tényleg apróság.

Babszem:
Neil Gaiman a kedvenc íróm perpillanat, úgyhogy nagyon örültem a két képnovellának.  A beírás szép munka, a fordítás meg - feltételezem - a magyarul kiadott novellák alapján történt... Javítsatok ki ha tévedtem.

A "Hó, tükör, almák" nincsen meg véletlenül? Nekem az a kedvencem. (Az eredeti mese soha többé nem lesz ugyanaz...)  

Üdv:
Babszem.

Zerit:
az elfekvo keszletben van meg egy-ket gyongyszem
erdemes minden frissitesre odafigyelni

regnar: apro hiba erdekel, hatha tudom orvosolni a problemat

regnar:
Sziasztok.

"Kellemes" kis történetek voltak a horror szekció Neil Gaiman történetei. Nagyon sok hozzáfűzni valója nincs az embernek, főleg a babahús után, bár amilyen alantas egy horror-fan vagyok már láttam magam előtt a filmfeldolgozást. A történetek a "klasszikus" vonalat követik, amelyet már jópáran kijártak előtte, azaz rövid, a végén "csattanóval", vagy némi csavarral. Bármelyik részt el tudtam volna képzelni anno a Meghökkentő mesékben (Jelzem a sorozat újra fut a Filmmúzeumon (x) ), vagy a mesék a kriptából sorozatban, bár ezek sokkal durvábbak.

A képi világot azt hiszem nem kell magyarázni, rendesen büntet, legalábbis nekem nagyon bejön a stílus, bár fekete-fehérben egy hangyányival jobban tetszett, persze a színes se volt rossz.

Beírás jól sikerült, egy apró hibát vettem észre csupán, az Ajándékban.

Ha akad még "elfekvő készletben" efféle dolog, azt szívesen olvasgatnám, nézegetném.    

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése