HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Horror és felnőtt képregények

<< < (35/398) > >>

zozi56:
Szívesen. :) A Bűnbocsánatra nem kell várni sokat, legközelebb annak a befejezése jön.

GeorgKomor:
Köszönöm a Prédikátort - szokás szerint finoman is szólva fasza egy képregény! Tovább szerintem múltkor elmaradt, de szintén köszönöm a Menthetetlent. Ez is nagyon izgalmas volt. Amúgy a Bűnbocsánatot vártam az elmúlt két hétfőn, mert azt már nagyon szeretném elolvasni, mármint, hogyan végződik a sztori, de ezek a felejthetetlen részek kárpótoltak. Azért remélem nem kell rá sokat várni! Köszi! :) Üdv. GK

zozi56:

--- Idézetet írta: Galamb - 2012. Augusztus 14., 22:15:41 ---a sztori is úgy tűnik az eddigieknél is nagyobbat fog ütni.

--- Idézet vége ---
Abban biztos lehetsz. ;)

--- Idézet ---Jesse egyszer csak így beböfög egy véleményt a világról  aztán meg totál más téma jön.
--- Idézet vége ---
Nekem az tetszik, mikor Cass-szel mondanak ilyenkor nagy, bölcs gondolatokat. :) Pl. itt.

Galamb:
 Köszönöm Atyáim a Prédikációt!  :worship:
 Nagyon tettszett ez a rész! Az "UFO" hatalmas volt, és a sztori is úgy tűnik az eddigieknél is nagyobbat fog ütni. Cass keményebb, mint a terminátor, visszatért a Gyilkosok szentje, a Grál egyre durvább szervezetnek tűnik. Egyedül Custer filozofálgatása  franciákról nem jött be annyira. Bírom én a társadalomkritikus képregényeket, csak néha valahogy erőltetettnek érzem, hogy Jesse egyszer csak így beböfög egy véleményt a világról  aztán meg totál más téma jön. 

Pepea:

--- Idézetet írta: Predash - 2012. Augusztus 08., 16:12:51 ---Hétfőn jövünk, visszatérve a sztorivonalba!
"kép"

--- Idézet vége ---
Predash! Nagyon szép feliratát készítettél.  :bravo: Nagyon várom kedvenc Hzs-s hétfőmet.  :ugral:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése