HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Horror és felnőtt képregények

<< < (330/398) > >>

Panzerfaust:
Tényleg jobb, mint az első, nem is olyan rosz ez, tetszett

Troll:
Frissülés! Tarot  - A Fekete Rózsa Boszorkánya #002

Petyaman:
Á, a Telihold nagyon tetszik, mikor megláttam a címét, na mondom ez is csak egy vámpíros vagy farkasemberes sabloncucc, és örömmel tapasztaltam, hogy nem!
Habár néha elég morbid, pl mikor Vörös Jack rámászna a halott csajra, de a melle a kezében marad... gusztustalan, pont kajálás közben olvastam, hát mit ne mondjak megmozdult a gyomrom egy csöppet

hegyitomi:
Sziasztok!

Nagy örömmel találtam rá, és töltöttem le régi kedvenc horrorfilmem a Péntek 13 képregény változatát! Szerencsére a regényben több visszautalás van a filmre így, aki esetleg még nem látta az is kedvet kaphat, hogy megnézze. Nagy előnye a képregénynek továbbá, hogy megtalálhatóak azok az elemek amelyek a nyolcvanas évek horrorfilmjeit (Haloowen-tól kezdve) olyan jól jellemezte. Olyanok mint: A tiniszex, az arctalan gonosz, aki nehezen, egyáltalán nem , vagy ( a film végén) időlegesen sebezhető. Hasonlóképp a Haloowen Mike Myerséhez. Na és persze AZ INDITÉK melynek ismeretében a néző szemében akaratlanul emberibbnek szimpatikusabbnak tűnik fel a gonosz. A történet fő erőssége továbbá, hogy sikerült megjeleníteni azokat a fantáziadús halálnemeket, melyek a filmben is jellemzőek voltak.

Summa summarum: Tetszik! Remélem lesz folytatás…

Blixxxa:
Köszönet Regnarnak az építő kritikáért! Jól esett. Remélem találok fordítót és lesz még hasonló...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése