HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Horror és felnőtt képregények
regnar:
Nekem pont a képi világ nélkül jönne be Vagyis kevesebb cici, több ruci stílus jobban bejön. Oké.. ezzel lehet, hogy magam alatt vágom a fát, mint férfi, de vállalom
talgaby:
Szerintem az a gondjuk, hogy kicsit lassan halad a történet. Már látom magam előtt, mit fognak szólni az 5. számhoz... Egyébként, a fene se tudja, de nekem ez a boszorkányos/mágikus világ még ez a képi körítés nélkül is bejönne. Persze így azért még jobb
Micho:
különben én nem tartom sablonosnak a sztorit. MasTer, hol olvastál eddig egy boszorkány, egy temetőőr és egy hulla szerelmi háromszögről?
talgaby:
Ha kijön a hatodik szám, onnantól megtudod. De már az ötödik is simán odamenne, Tarot ugyanis az egészben egy szál kardba van öltözve. Egyébként ez egy erotikus képregény. Remélem nem vársz el tőle Alan Moore-i mélységeket
MasTer:
A Tarot mintha túlságosan a dögös csajokra koncentrálna, a történet egyelőre nem valami nagy durranás, teli sablonokkal. Miért került át a 18+ szekcióba, amikor pl. az Aktívban is több tőgy leng szabadon egy-egy műsor alatt?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése