HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Horror és felnőtt képregények
Galen:
--- Idézet ---De hát a Tarotos néni mellei...
--- Idézet vége ---
Egy két mell és a világmegmentésnek annyi.
Blixxxa:
Nana Zerit! Ilyen gyöngyszem munka után, mint a Megint világvége TILOS
bármily EXTRÁT megvonni a közönségtől (tőlem). Hidd el, azért mert itt a férfinép most rákattant az igéző szépségű csajokra, még nem jelenti azt, hogy nem értékaljük a Te munkád is. De hát a Tarotos néni mellei...
beigli69:
Tegnap sikerült elolvasni a megint világvégét... Még egyszer elolvasom, úgy döntöttem. Elsőre (olvasás nélkül, átlapozva) nem igazán fogott meg túl karikatúraszerűnek, elnagyoltnak tűntek a figurák. Olvasás után (köszönet a tökéletes magyar mondatokért ) az egész összeállt. Amúgyis kedvencem Lovecraft, de a kis mitológiáját ilyen vegyületben még nem láttam (általában a főhősnek az egyetlen alternatívája az őrület). Mégegyszer köszönet.
Zerit:
Hol voltak találhatóek, ezek az extrák ?? hogy lehetne hozzájutni ??? légyszíííí
Zerit:
sebaj, pedig keszultem extrakkal is
ket novella Jouni Koponen illusztracioival
a temahoz kapcsolodoan:
az egyikben Holmes, a vilag legismertebb nyomozoja a lovecrafti vilagban nyomoz
a masikban egy gyanutlan amerikai turista akad ossze angliaban a lovecrafti panteon kovetoivel
erdeklodes hianyaban kenytelen voltam leszedni
egy tanulsagot levonhat belole az ember nem szenvedek tobb extrakkal
talgaby:
Kösz. De valahogy amit eddig olvastam Gaimantől (és nem ongoing képregény), abban mindig felfedeztem valami mögöttes mondanivalót (bár pl. a Mr. X-nél a mai napig nem tudom megfogalmazni, miaz, pedig értem...). Lehet, hogy emiatt már ösztönösen kerestem benne.
Hm, de tényleg csak én olvastam el ezt? Vagy megint kel egy zsákbamacsek, hogy írogassanak az emberek?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése