HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Horror és felnőtt képregények

<< < (32/398) > >>

SithLord:
Üdv! Köszi a Grimm mesék 9.részét,Aldarion ,beigli69! :worship: :worship:
Jók ezek a tanulságos kis történetek.Igaz ez az epizód,más véget ért,mint amit ebben a sorozatban megszokhattunk.A grafika jónak mondható volt.

keildavid:
Nem is gondoltam, hogy lesznek továbbra is Grimm Tündérmesék. Mert a héten elolvastam a 8-ast és a Mesék Csodaországból - A megállapodás című részt is!
Ezer köszönet a Grimm Tündérmesék 9. számért is! :worship: :worship: A mostani rész is olyan volt, mint az eddigiekben. Bár a vége viszont már teljesen más volt, mint megszokhattuk ebbe a fősorozatba. De azt már nem mondom el, mert akkor lelőném a poént.
Az meg jó hír, hogy még lesznek ilyen Grimm Tündérmesék képregény. ;)

KongFan:
"Ó, és ha valakinek esetleg hiányzott volna Tarot kishúga, akkor ő örülhet, mert a következő füzet az ő egyik önfelfedező (nem úgy!) útjáról szól."
Yyyeeeaaahhhh! Nekem már nagyon hiányzott, ő a kedvencem. Korábban írtam is, hogy jöhetne már Raven. Várom szeretettel. Ezt az újat számot meg holnap elolvasom :)

KiD:
Minden jót odakint!  :cool:

A visszatérést a Bűnbocsánattal kezdjétek, szegény sorozat már csak egy résszel adós. :D

Predash:
Ha minden jól megy, akkor az Absolutiont egy eddig nem látott kooprodukcióban próbáljuk minél hamarbb közölni. :)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése