HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Horror és felnőtt képregények
Zerit:
--- Idézet ---Mi az a meglepetés?
--- Idézet vége ---
mit is irtam?
"jut eszembe, babahussal kapcsolatban lesz meg meglepetes wink.gif"
beigli69:
Mi az a meglepetés?
Zerit:
koszi, galamb
Zullit sikerult megkedvelnem, inkabb fest az ipse mint rajzol, erdekes a stilusa
mindig belecsempeszi a portrejat a kepregenyekbe, na a Babahusban kivetelesen nem fedeztem fel, kis joindulattal ra lehet fogni a radiologusra, hogy o az...
en ugy erzem, hogy itt inkabb illusztralta Gaiman novellajat, ugyanis a novella majdnem teljes szovege olvashato ebben a kepregenyben (egy-ket mondat hijan) es ugyebar csak narracio van, semmi bubi
valoban uzeneterteku a kepregeny
+++
jut eszembe, babahussal kapcsolatban lesz meg meglepetes
Galamb:
Sziasztok!
Elolvastam a Babahúst: nem is tudom, milyen szavakat használhatnék a véleményezésére: szerintem Gaimen az egyszerű, rideg megfogalmazással, és Zulli a brutális rajzokkal, az állatkísérletekre akarták felhívni a jónép figyelmét (mit felhívni? Üvöltötték) mégpedig olyan töményen és hirtelen, amilyen egy pofon tud lenni.
Bár nincsenek benne olyan bonyolult mondatok, mint a homogénből-ban, és nem is színes, mint a Már megint világvége (mert a fekete-fehéreket annyira nem csípem), mégis ez a Gaimen volt rám a legnagyobb hatással!
Zerit:
Erac:
Nah én is elolvastam a Pinheadet. Nehezen szántam rá magam az elején, de aztán elég hamar rájöttem, hogy részben egyik kedvenc barker könyvemre ismerek benne, a Pokolkeltőre. Mármint ami a szereplőket illeti. Igaz, az eredeti csak egy kis novellaszerűség, de nekem nagyon tetszett. Láttam a belőle készült első 4-5 filmet is, így nagyjából tudtam, mire számíthatok. Marshall Law mondjuk nem volt ismerős:D Szóval ezen felbuzdulva végigolvastam. Most a történetet nem elemezném, mert az úgyis emberfüggő nagyon, hogy kinek mi tetszik. De a fordítás színvonalas volt, amiatt gratulálok. A beírás meg az elvárt minőséget hozta. Úgyhogy mindent összevetve nekem tetszett. Csak így tovább!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése