HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Horror és felnőtt képregények

<< < (299/398) > >>

Daredevil:
Egyre jobban tetszik a Tarot. Jó kis felvezetése volt Raven visszatérésének. Jon-no meg jókorát nevettem. Ciki egy helyzet volt. Kösz a honosítást.

tomgrey:

--- Idézet ---Haláli Hullák Hajnala

először is: KÖSZÖNÖM   

A rajzok teccenek bár hogy Shaunnak folyton ekkora szakálla van az már kevésbé ...  A szövegek jól eltaláltak, a karakterek szövegeiből mitnha a filmet hallgatnám   
Nagyon eltalált feldolgozás
--- Idézet vége ---
Egs!

Nem hiába csengenek a füledbe a film poénjai. Nekem is az egyik kedvencem és így nehéz volt elszakadni a fülbemászott dolgoktól...

Galamb:
Sziasztok! Elolvastam a fogadós lelkét, jó volt Gaimen-t egy másik oldaláról megismerni, meg tetszett, hogy brémába játszódott a történet, igazi pajzán bajor sztori. Könnyed szórakozás, mintha csak a Mórickában ólvasrtam volna! a Betűtípus is jól el lett találva.    Zerit és Talgaby

Spidáj:
Haláli Hullák Hajnala

először is: KÖSZÖNÖM  

Imádom!
Egyik kedvenc filmem!
Hetente megnézem kb legalább egyszer.
És most comicsban!!
ááááááh    

A rajzok teccenek bár hogy Shaunnak folyton ekkora szakálla van az már kevésbé ...  A szövegek jól eltaláltak, a karakterek szövegeiből mitnha a filmet hallgatnám  
Nagyon eltalált feldolgozás

A 14. oldalon a legalsó bubiban Liz : Diana-t mond Diane helyett

ÁÁH DE VÁROM A FOLYTATÁST
habár tudom mi lesz  

HONOSÍTÁS 100%
KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!

pepo05:
Mivel ide lett írva, én is itt véleményezem...szóval elolvastam a Hellspawn 5. részét is.
Nagyon tetszeneke a sorozatból a hajléktalan dialógusok, ahogy próbálják a pókolivadékot kötni valamihez, valahonnan származtatni. Aze előző számban nem sok minden történt, de végre kezd beindulni a sztori. A rajz nekem kifejezetten tetszik, én pont azt szeretem benne, hogy sokszor igazán meg kell sasolni a épeket, hogy ki lehessen menni belőle, és a saját fantáziádat is használnod kell. Szerintem nagyon passzol a rajz a képregény "beteg" hangulatához. Szóval tetszett, mint mindig.
A beírásban nem emlékszem hibára, szerintem a fordítás is jó volt. Köszönöm!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése