HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Horror és felnőtt képregények

<< < (297/398) > >>

manchiman:
A Haláli Hullák Hajnala nagyon bejön!
Big thx tomgreynek a munkáért!  

tomgrey:
Woww már öt hozzászólás. Már megérte!

tomgrey:
Köszönöm a véleményeket, a folytatás hamarosan jön.
Aki meg még nem látta a filmet, az azon nyomban szerezze be!!!! Irgum-burgum!

iiykar:
Haláli hullák hajnala 1

En nem lattam a filmet, de erdekes tortenetnek tunik.  Kicsit mondjuk furán indul. Reszletesen vegignezhetjuk, hogy Shaun rajon mennyire szar is az elete, amin nem igazan tud valtoztatni, mikozben nem nagyon tunik fel neki, hogy egyre tobb a hulla meg a ver a kornyeken. Tarsadalomkritikanak tenyleg nem utolso. Kivancsian varom a folytatast. Koszi  

Erac:
Örültem, hogy láttam a Haláli hullák hajnalát, mivel ez a létező legjobb zombis film szerintem. Nem, nem azért, mert tiszta poén, hanem mert igazi rajongók keze munkát dícséri a film. Szóval rajongók készítették rajongóknak  ebből rossz dolog eleve nem sülhet ki. És a filmben a rengeteg poén mellett megtalálható a kemény társadalomkritika is (mint a legtöbb zombis filmben, csak itt határozottabban). Vegyük például, amikor még nincsenek zombik, és Shaun utazik a buszon. A buszon ülő arcokon végignézve mindenki olyan mintha zombi lenne. Csupa egyéniség nélküli, unott arc. Így nem is csoda, hogy nem tűnnek fel nekik a zombik sem este az utcán, sem pedig a boltban reggel:) És ez az egyetlen szívfájdalmam, mivel ezeket az apró dolgokat a képregény nem adja vissza. De szerintem aki elolvassa az úgyis vagy látta, vagy ez után látni fogja:) Tetszik a honosításban, hogy a szövegek tényleg abszolút a filmet idézik. Várom a köv részt, mivel annak az elején lesz az egyik kedvenc részem  . Szóval csak így tovább!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése