HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Horror és felnőtt képregények

<< < (287/398) > >>

Gabe:

--- Idézet ---Na meg volt a Tarot is
--- Idézet vége ---

A telefonszámát oda tudnád adni...

Galamb:
Na meg volt a Tarot is.  Köszönöm szépen!   Mondjuk az első oldalon kapásból azt éreztem, hogy Raven és Magneto tökéletesen megértenék egymást, meg amúgy is az X-men és a Tarot közt van szwsz (szódával a wishkey-t szeretem  ) párhuzam, hisz lényegében mindkettő szól kicsit a kisebbség társadalom többsége általi kitaszítottságáról is, csak míg az egyik kr-ben mutánsok, addig a másikban boszik vannak! Na jó meg azért Tarot izgalmasabb látvány, mint Xavier!  Mindegy, remélem akik olvassák ezeket a füzeteket, rájönnek, hogy az egyént csak cselekedetei és nem pedig származása alapján lehet megitélni.
 Tetszik, hogy már hoszabb, folytatásos történetek vannak a Tarotban is.

beigli69:
Alaister Arcane:
Először is köszönet a képregényekért !!!  
Egész jól indul a történet, a befejezése a füzetnek enyhén szólva is felcsigázza az ember kíváncsiságát.
Biztosan volt már más képregényben is feldolgozva a szituáció, de ez ilyen tálalásban a legütősebb (a jellemző hozzállás a szülők részéről, hiogy mindenki más hibás a csemetéjük "ferde" gondolkodásáért csak ők nem, Perelünk mindenkit aki "gonosz"  )
Remélem nem megy majd el nagyon a "tocsogós" irányba a maradék 3 részben.  

Éljenek a fordítók, beírók, és az oldalt frissítők !!!

Troll:
Frissültünk:  Aleiter Arane #1, Tarot #8, A Nekromanta #1

hegyitomi:

--- Idézetet írta: talgaby ---A HZS virágszála már megköszönte, nekem is illik. Köszi a nem mindennapi lelkesedést tükröző kritikát. Ilyenkor jó érzés a honosítás...  De azért legközelebb maradjunk a nevemben a kisbetűnél.
--- Idézet vége ---

Ami a lelkesedést illeti pontosan ez az underground képregénydömping hozta vissza. Ugyanis, amikor gyermek voltam rendre megvettem a 80-as évek olcsó képregényeit sőt még képes voltam a MÉH konténereket délutánszámra turkálni hátha találok olyan képregényt, ami még nincs meg.  

Aztán elmúlt. Felnőttem és Magyaro-n nem voltak   , csak az ifjabb korosztálynak szánt képregények. Néha-néha elövettem a sokszor már rongyosra olvasott példányokat de tulajdonképpen csipkerózsika álmát aludta nálam az egész képregény mánia. Azt hittem mindörökre.

Aztán felfedeztem az internet világát vele együtt Titeket és még sok más honositó oldalt ill azt a képregény zuhatagot, amit a neten keresztül szabadítottatok a (fórumozásban nem annyira ) lelkes olvasóközönségre.

Úgyhogy egy szó mint száz: Ugyan már az előző hozzászólásomból kiderült de azért elismétlem hátha valaki nem olvasta  :
  Köszönet Tarotért meg az összes többi képregényért is minden honositónak

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése