HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Horror és felnőtt képregények

<< < (285/398) > >>

tomgrey:

--- Idézetet írta: Zerit ---
--- Idézet ---Akkor anyázhatunk?
--- Idézet vége ---

azt a szegeny asszonyt miert bantanad, engem szidj, ha bajod van velem

--- Idézet vége ---

Igazad van! Bocsánat kérek a nőtől aki világra hozott...  

Bubbax:
Marsall Law

A filmben (Hellraiser) egész apró volt az a rubik-kocka, amivel ajtót nyitottak a pokolra, itt miért lett ekkora?
Ezt a Marsall Law-t most látom elöször, szóval ha van még ilyen képregény szívesen olvasnám.
Ezer köszönet a fordítónak, beírónak, mindenkinek.   Épp most fejeztem be egy magyar feliratot, már tudom, hogy ez nem egyszerű dolog, kell vele tökölni.  

Üdv.

Zerit:

--- Idézet ---Akkor anyázhatunk?
--- Idézet vége ---

azt a szegeny asszonyt miert bantanad, engem szidj, ha bajod van velem

tomgrey:
Frissítés? Mi a kuki?!

Rosszul érintett. Épp tegnap olvastam bele az Arcane-be (az eredetibe) és játszottam a gondolattal, hogy talán a következő körben számításba jöhet...de. Ez van. Mindenesetre köszi még nem volt időm belenézni.

A Tarot...írjak valamit? Vizuális orgia...

--- Idézetet írta: Zerit ---en! ki mas?!
--- Idézet vége ---

Akkor anyázhatunk?

killjoy:
Alistaire Arcane

Azon kevés képregények egyike, amit letöltés után el is olvastam. (A szerzők nevének köszönhetően, mivel Niles nagy kedvencem.) Nekem nagyon tetszett, igaz, csak előtörténet, de abból a szép kerek fajta. Nem tűnt fel magyartalanság, így a szöveg is rendben volt.

Összességében egy 4,5/5-ös. Az a fél? Nem is tudom.
Fontossági sorrendben:
Hangulat - OK, történet - OK, rajz - OK, fordítás - OK, beírás - itt volt pár apróság, de egyik sem zavaró. (Le sem írom őket, mert csak szőrszálhasogatás lenne. Az a baj, hogy nekem Galen volt az egyik "képnézés tanárom"

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése