HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Horror és felnőtt képregények
talgaby:
(180, hogy pontosak legyünk, annak kb. a fele jelent meg. És téynleg 5 oldal, ha az eddigi egyszeri kitérőmet is beleveszem, ami remélhetőleg állandó lesz a későbbiekben. )
(Hm, ezt az egészet át kellene pakolni vmelyik off topicba... csak gőzöm sincs, azt hogy kell vagy hogy moderátor egyáltalán megteheti-e... ... a francnak kellett nekem ezt a jogot adni...)
Gabe:
Mi a mano? Szerintem akkor lehetnél első, ha adminjogaiddal is visszaélnél, az meg nincs, és nem is hinném hogy az ultra-toleráns természeteddel megis tennéd. Te szélsőségesen jóindulatú vagy, az fog a sírba vinni. (egy példa: vagy 5 oldalra gyártod a fordításokat, van már vagy 100, pedig kb. fél éve lehetsz benne a dologban )
talgaby:
Próbálkozok, de állítólag még léteznek olyanok egyes fórumokon, akik kedvelnek vmelyest... így nehéz lesz... de én nem adtam fel a reményt!
tomgrey:
Az aranyérmet sehol nem adják ingyér. Hajts rá talgaby!
talgaby:
--- Idézetet írta: Gabe ---Szvsz az örökranglista dobogójára is felküzdötted már magad. Igaz a favoritot nem hinném, hogy könnyű lesz überelned. (nem HZs-s az illető )
--- Idézet vége ---
Szokás szerint egy adag késéssel veszem észre...
Gabe, ki a ma-- izé, ki az csodára gondoltál?
Örökranglista dobogója... oh, mily megtisztelő. Tudtam, hogy a támogatásodra mindig számíthatok. Kösziii. (Azért kár, hogy esélytelennek tartasz az első helyre... )
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése