HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Horror és felnőtt képregények

<< < (284/398) > >>

talgaby:
(180, hogy pontosak legyünk, annak kb. a fele jelent meg. És téynleg 5 oldal, ha az eddigi egyszeri kitérőmet is beleveszem, ami remélhetőleg állandó lesz a későbbiekben.  )
(Hm, ezt az egészet át kellene pakolni vmelyik off topicba... csak gőzöm sincs, azt hogy kell vagy hogy moderátor egyáltalán megteheti-e...  ... a francnak kellett nekem ezt a jogot adni...)

Gabe:
Mi a mano? Szerintem akkor lehetnél első, ha adminjogaiddal is visszaélnél, az meg nincs, és nem is hinném hogy az ultra-toleráns természeteddel megis tennéd. Te szélsőségesen jóindulatú vagy,  az fog a sírba  vinni. (egy példa: vagy  5 oldalra gyártod a fordításokat, van már vagy 100, pedig  kb. fél éve lehetsz benne a dologban  )

talgaby:
Próbálkozok, de állítólag még léteznek olyanok egyes fórumokon, akik kedvelnek vmelyest... így nehéz lesz... de én nem adtam fel a reményt!

tomgrey:
Az aranyérmet sehol nem adják ingyér. Hajts rá talgaby!

talgaby:

--- Idézetet írta: Gabe ---Szvsz az örökranglista dobogójára is felküzdötted már magad. Igaz a favoritot nem hinném, hogy könnyű lesz überelned. (nem HZs-s az illető  )
--- Idézet vége ---
Szokás szerint egy adag késéssel veszem észre...

Gabe, ki a ma-- izé, ki az csodára gondoltál?  

Örökranglista dobogója... oh, mily megtisztelő. Tudtam, hogy a támogatásodra mindig számíthatok.  Kösziii.  (Azért kár, hogy esélytelennek tartasz az első helyre...  )

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése