HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Horror és felnőtt képregények

<< < (281/398) > >>

Daredevil:
Az emberi hülyeség, hogy nem vesszük észre a varázsvilágot stb.

Én nem érzem erőltetettnek a sztorit,de ez szigorúan szvsz.

Zerit:

--- Idézetet írta: talgaby ---Ha már be kellene sorolni, akkor erotikus boszorkánysztori (mert lassan azért ez már külön ágazat). De van benne mitológia, ezotéria (az aztán bőven), fantasy, horror, erotika (az meg pláne), humor, akció (mindkét fajtából  )... szóval elég vegyes.
--- Idézet vége ---
meg meg szamtalan dolgot lehet belemagyarazni, pl kornyezetszennyezes, tulnepesedes, a del-amerikai oserdok helyzete, a medvek teli alma stb. stb.

yosha:
bajom kokrétan nincs a Tarottal, NAGGYON szivesen olvasom, a rajzok kifogástalanok és a karakterek is elég jo jellemmel vannak megáldva. Pontmost futottam át a 8-ason, és ahol a Raven Hex-es szálat viszik, valahogy ott komolyabb a történet. Ismétlem, nem bajom van vele, csak a sztori, ott furcsa valami. Mintha néhol picit eröltetett lenne (pl. 6). Talán picit többet vártam a horror besorolás miatt, de amugy egy rossz szavam nem lehet, kitesztek magatokért alaposan. Gratula.

talgaby:
Ha már be kellene sorolni, akkor erotikus boszorkánysztori (mert lassan azért ez már külön ágazat). De van benne mitológia, ezotéria (az aztán bőven), fantasy, horror, erotika (az meg pláne), humor, akció (mindkét fajtából  )... szóval elég vegyes.

Gabe:
LOL  

Eddig úgy tudtam, hogy horror, amire talgaby azt mondta hogy ez bizony inkább fantasy... erre meg kiderül hogy erotikus cucc  És még van pár tucat rész, kiváncsi vagyok a készítők mit fognak belőlle kihozni...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése