HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Horror és felnőtt képregények

<< < (279/398) > >>

Zerit:

--- Idézet ---Várjunk csak... "meló miatt"? Azt hittem, chi egyedül csinálja az egészet...
--- Idézet vége ---

ez igy is van

talgaby:
Jó, jó, nincs horror vér nélkül, de egyelőre felesleges elemnek tűnik. Akkor majd a második rész tisztázza.

Várjunk csak... "meló miatt"? Azt hittem, chi egyedül csinálja az egészet...

Zerit:

--- Idézet ---Ami egyedül nem tetszett a történetben, az a vérfürdő a végén.
--- Idézet vége ---

ez egy horror kepregeny... fura, de a horrorban zsanerben folyni szokott a ver
amugy volt alkalmam belenezni a masodik reszbe (nem szorakozasbol, melo miatt ) es ott folytatodik a veres vonulat, illetve feny derul arra is, hogy miert kellett az elso resz vegen annyi hullat "gyartani"

Ryder:
Aleister Arcanet olvastam éppen.Nemrajongok túlzottan a horror-képregényekért, de láttam, hogy ez most új sorozat, na akkor belekezdek, úgyse olvastam mostanában túlsok képregényt.A rajz nem az esetem, azt mondanám rá: hangulatos.A sztori jó, csak a befejezéssel volt bajom, igazán lehetett volna nyomni egy sokat sejtető párképes epilógust, de ígysem rossz.Köszönet a honosításért, kiváncsian várom a következő részt.

killjoy:
Szerintem sokaknak ugyanaz a baja a Tarottal, mint nekem is volt. Besorolás: HORROR. És azt is vártam, ezzel szemben egy fantasy környezetbe helyezett túlméretezett mellű, soxor aránytalanul kihangsúlyozott szexualitású izét kaptam, ami csak nagyon minimálisan horror és így komoly csalódás volt. Két rész után részemről bukott is első körben a képregény. Egy-két hete lettem én is felvilágosítva arról, hogy ez csak egy elrontott besorolás, eredetileg a fantasy rovatba készült a Tarot. Erre elővettem újra, és ilyen elvárásokkal és fantasyra kalibrált szemmel egészen más volt a hatás. Én még mindig hidegrázást kapok a csernobili mutációra emlékeztető mellméretektől, ami sokszor nekem még céltalannak is tűnik, de összességében, ha a saját mércém szerint mérem, vagyis maximálisan előtérbe helyezem a történetet a képek és minden egyébbel szemben, akkor egy MŰKÖDŐ történetet kapok, ami egészen érdekes. Én csak abban bízom, hogy a későbbiekben a képregény nem esik át a ló túloldalára a mell és popsivillantásokkal.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése