HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Horror és felnőtt képregények
KongFan:
:worship: Új Tarot szám, egész gyorsan jött most!
Mondjuk ez a celeb bige annyira nem hiányzott nekem ;D
Aldarion:
Igen, ezzel tisztában vagyok. Apróbb utalások már az eddigiekben is voltal, pl a fősorozat egyik még ezután debütáló visszatérő gonosza, Belinda már tiszteletét tette a Csodaország sorozathoz tartozó Megállapodásban is. De az igazi, lényegi összefonódások majd az 50. szám után kezdődnek majd el.
talgaby:
Hajjaj, idővel az egész sorozat egyetlen folytatásos sztoriba megy majd át. Ami itt van, az még tényleg nagyon enyhe előszele annak, amivé változtatták a szériát. Mára az egész egy hatalmas, több tucat címet magába foglaló, szövevényes franchise. Ezért is mondtam Aldarionnak, hogy elég komoly fába vágta a fejszéjét vele. És még csak az se lesz elmondható, hogy az egyes sorozatok elkülönülnek.
keildavid:
Grimm Tündérmesék 13-14.: anno nem is tudtam, hogy a szokásos egy részes mellett vannak folytatásos történetek is.
A Szépség és a szörnyeteg történetbe végül persze bemutatták, hogy az előző és a mostani részben két szereplőknek is hasonló sorsuk lett, mint a mesékben.
A stáblista úgy látom, hogy kimaradt. Bár tudom, hogy ezzel semmit se vesztettünk, mert az író, rajzoló, stb. minden ugyanaz maradt.
Köszönöm Aldarion és beigli69! :worship: :worship:
talgaby:
Sejtettem. :) Én viszont anno amiatt hagytam abba, mert meguntam, hogy a sorozat átment Avatar-szintbe. (Hiszitek vagy sem, volt idő, amikor az Avatarnál ennél leplezetlenebbül mentek a hentelős cuccok, a mostani portfóliójuk crossedostul is kifejezetten összetett és történetorientált ahhoz képest.) Amikor még friss volt ez a széria, azért olvastam, mert végre örültem, hogy többé-kevésbé autentikusan elmesélik a Grimm-sztorikat (értsd: cukormáz nélkül). Aztán pont a Szépség és a szörnyeteg volt az, ahol rájöttem, hogy egyrészt már nem is Grimm-mesékről van szó, másrészt nem is nagyon erőltették már a meséket, csak alapanyag kellett a vérhez. (Meglepő, de a Szépség és a szörnyeteg esetében a disneys változat egészen közel van az eredetihez.)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése