HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Horror és felnőtt képregények

<< < (269/398) > >>

Ash:
Blixxxa, Szimonz! Köszönet a Aleister Arane-ért! Nagyondurcán bejött!! Életemben nem hallottam róla, de ez az első rész megfogott! Várom a folytatást!    

persze Dórinak és Talgabynak is egy hatalmas KÖSZÖNÖM a Tarotért!
Bár nem olyan fényes, mint a kezdet volt, de ez nem a honosítók hibája. Reméljük felfelé ível a dolog!!    

pepo05:
Mondjuk szerintem nem péé a legkönnyebb olvasmány. Többször neki kell esni, hogy teljesen megértse az ember. Ha teszem azt nem ismertem volna korábbról Simmons bácsit a magyar Spawnból, nem igazán tudnám még mit akar itt ez a manus.

freakdavE:

--- Idézetet írta: freakdavE ---haHA! Hellspawn! Végre újból találkozunk! Most nem menekülsz, letöltöm az 5. részedet is! haHA!
--- Idézet vége ---
Ez meg is történt, úgyhogy értékelem: Személy szerint, nekem a Hellspawn jobban tetszik, mint az eredeti Spawn. Imádom a rajzok stílusát, és a történetet is. Az egészet egy sajátos, komor, kicsit beteges atmoszféra lengi körül, ami nekem nagyon tetszik.   A magyar változathoz csak gratulálni tudok, igazán minőségi munka.   Remekül hozza a már említett hangulatot. A szövegek (nem tudom mennyire térnek el az eredetitől) a képi világhoz is passzolnak. Csak így tovább!

Zerit:

--- Idézet ---Tud a mai fiatalság olvasni ??? crying.gif
--- Idézet vége ---

nem
eljen a funkcionalis analfabetizmus

Daredevil:

--- Idézetet írta: beigli69 ---Tud a mai fiatalság olvasni ???
--- Idézet vége ---

Elenyésző kisebbség még élvezi is az olvasást.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése