HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Horror és felnőtt képregények
Blixxxa:
Köszi a dicsérő sorokat továbbra is. Én meg a Hellspawn-t szeretném megköszönni. Nekem nagyon tetszik.
killjoy:
A fordítás gyakorlatilag a második rész után pár nappal elkészült. Csak az én visszavonulásom miatt késett ennyit. De aki nem akar mindenhol halivúdi cukrostakony hepiendes befejezéseket, annak ez a darab kötelező. Nem véletlenül került rövid idő alatt kult státuszba a történet és nem véletlenül készült több folytatása is. (És pletykák szerint tervben van a filmváltozat is!)
neurath:
Ez az éjszaka 30 napja elég durva, nem mindig sülnek el jól az ilyen festői képregények, de ez tetszett, kár hogy ilyen szomorú a vége, vártam hogy a vudu mama embere lesz esetleg a durvítós vámpírvadász... Nagyon hangulatos, és tengermély köszönet a fordításért, mert már lemondtam a folytatásról ennyi idő után.
Spuri:
Most olvastam el a második részt, és persze, hogy a legizgalmasabb helyen hagyják abba! grrrr... Nagyon jó! Igaz, hamar túllettem rajta, mert olvasnivaló nem sok volt benne (honosítók álma) de tetszik. Határozottan egyre jobban! Még kell!
talgaby:
Lehet, hogy így akartak utalni a képregény-beli fekete mágiára. Bár a történet inkább a régi horrorokra hajaz, mintsem az okkultista dolgokra. De bármi lehetséges.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése