HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Horror és felnőtt képregények
VTomi:
Hú, de jó, hogy ennyien írtatok a HellSpawnra, egész megmelengettétek a lelkemet.
Akkor sorban a válaszaim:
--- Idézet ---olyan hangulata van mintha egy hulla az orrod előtt gyujtana rá
--- Idézet vége ---
Hú, yosha, ez nagyon morbid volt, de tetszett. Valóban mnident én csinálok rajta, talán azért se haladok sokkal gyorsabban. Viszont a 6. rész fordítása kész, talán karácsonyra megcsinálom a beírást.
Bundy2020: Hm, szerintem valóban túl komolyan vetted. Egyrészt, mivel a sorozatnak eléggé sajátos felfogása van, szóval nem hiszem, hogy katolikus szemmel kéne közelíteni hozzá, mert egy attól azért jócskán eltérő rendszert alkot magának, ami elég apokaliptikus, de a célja nem a káromlás, hanem egy egyedi világ létrehozása. Másrészt, ha horrort olvasol, akkor eléggé másképp érdemes hozzáállni. Pl. a vér és élet szentsége ilyen esetekben szerintem nem egészen felhozható szempont, hanem a történet része, bár hangsúlyozom, én tök ateista vagyok, úgyhogy engem ezek egyáltalán nem bolygatnak meg, de igyekszem tiszteletben tartani mások meggyőződését. Ja, egyébként az öngyilkos csaj meg aki a moziban van, az más, és a moziban is több különböző lányról van szó. Ezeken kívül az is látszik, hogy nem ismered a Spawn eredeti történetét, mert nem nagyon tudod elhelyezni a szereplőket, gondolok itt a Bohócra, aki nem A Sátán, hanem a Pokol kilenc köréből az egyiknek a küldötte, és a Spawn rendszere szerint minden körnek külön ördöge van. Esetleg javaslom a K.neten a Spawn 101. részét, ahol Spawn elég keserűen, de összegzi a dolgokat (illetve olvasd el az eredeti első pár számot, mert azokban van felvázolva az egész, és akkor ehhez is másképp tudsz hozzáállni.) Remélem, ezzel nem sértettelek meg téged vagy a hitedet, nem ez volt a cél.
Mindenki másnak köszönöm a kommentet és a véleményt.
yosha:
Nos, akkor én is:
Ez az Aleister mindent visz eddig. Elöször azt hittem hgoy csomo szörny feltámad amikor meghal az öreg és ellepik a várost, meg minden, de ez igy teljesen más. Elég eredeti az ötlet hgoy a szülök lesznek a saját hibájuk okai. Na, fasza. Amugy a forditotol poén lenne a kis rim a 7. oldalon? 'Hallottad apádat / fogd be a pofádat!' ???
nagyon bejön hgoy a rajzok inkább a sötétebb kontrasztokba helyezik a szörnyeket, és a vért, gyerekeket a többinél világosabban emelik ki. Természetellenes az egész összhang, az elmosások meg... huu.
Mindenesetre jo gyorsan haladtok vele, de ez Horror képregény a javábol, a zsákos ember tényleg ütös, a darázstestü muki meg a többi.
Gratulálok és kösz, nagyon várom a folytatást.
Blixxa és Szimonz, köszi és gratula. na most az Éjszaka 30 napja.
beigli69:
Aleister #2
JUHUUUU!!! Tanke*100000
Nem semmi ami kezd kibontakozni, éngemet is érdekel hogy mi lessz a végeredmény, hogy fogják lezárni (azért kicsit irónikus hogy Aleister halálakor a szülők azokká a szörnyekké változnak, amik a saját gyerkőceik életét fenyegetik a zsákos ember brillliiiááánnnnsssss !)
Csak a már milliószor elismételt klisét tudom ismételni:
Köszönet mind a fordítónak, mind a beírónak !!!
Végre elolvashatom az Éjszaka 30 napját is (mikor Killjoy pihizett végig reménykedtem benne hogy be lessz fejezve) Köszönet érte !!
talgaby:
A képregény 3 részes: link
killjoy:
Alistaire Arcane 2
Alakul ez, alakul. Kevés szöveg, lendületes képek, pörög az egész ezerrel. Gondolom a harmadik (utolsó?) részben kapunk magyarázatot majd arra, hogy mi is történt és ahogy a sztori áll, nagyon elkeserítene valami visszaváltoztatós, happy endes befejezés. Direkt nem néztem meg az angolt Na most akkor tegyük tisztába a dolgot: három vagy négy részes, mert láttam már mind a két infot.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése