HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Horror és felnőtt képregények
tomgrey:
Oké! Olvasók NEM, ism. NEM lesz folytatása a 30daysnek...Ne...azért ennyire nem kell örülni.
killjoy:
--- Idézetet írta: tomgrey ---Ezúton elkezdeném a nyalást Killjoy kollegának, ha már ilyen jól belemelegedett akkor folytatjuk-e a bulit?
--- Idézet vége ---
Egyeztessünk! Az olvasóknak meg mondjuk azt, hogy nem lesz folytatás, és akkor még nagyobb lesz a meglepi, ha mégis
Basszus! Ezt nem ide kellett volna
pepo05:
--- Idézet ---Hadd kérdezzem meg, hogy a Holló bármelyik sorozatát tervezitek folytatni? ( A kalsszikusnak jobban örülnék)
--- Idézet vége ---
Én is én is!
inferno:
Nah én is szeretném megköszönni a honosítóknak az utóbbi két képregény-csomagot, különösképpen az Aleistert, a Nekromantát, na és persze az Éjszaka 30 napját... Már rég vártam a befejezésre, és nem hiába, tetszett mind a történet, mind a képi világ. Akárcsak az Aleisterhez, ehhez is nagyon passzolt ez a technika. De ezt már tkp. kitárgyaltátok, ismételgeni meg nem akarom, szóval a lényeg: köszönöm, és kiváncsian várom a folytatásokat.
tomgrey:
--- Idézetet írta: yosha ---Pillanatnyi düh pár több száz éves tapasztalat ellen. És még le is győzi a seriff a főnököt, és még a tudata is megmarad. Nah szerintem egy kicsit eröltetett igy, de hihető.
Danke SÖr
--- Idézet vége ---
Pillanatnyi düh + örök szerelem...ez így teljes. Szerintem a világ legjobb képregényei közé tartozik Itt meg kell mondanom, hogy amikor először megnéztem a könyvet nagyívben szarni akartam rá, mert Templesmith nem tartozik a kedvenceim közé...de átrágtam magam rajta és a vége nem hagyott kétséget afelől, hogy ez a történet az a történet amit akarok.
A vége bennem olyan űrt hagyott, mint amilyet a Hetedik c. film vége...
De a történet folytatódik...valaki írta, hogy mi lett a felvétellel "sending"..hát megérkezett a rendeltetési helyére.
Ezúton elkezdeném a nyalást Killjoy kollegának, ha már ilyen jól belemelegedett akkor folytatjuk-e a bulit?
Lobbizzanak mások is a folytatásért..megéri, ha nem is ilyen "mély" a történet, mint az első trilógia de mindenféleképpen olvasható.
Ja és term. köszi mindenkinek aki valamit is írt a képregényről.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése