HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Horror és felnőtt képregények
Imperat:
Áhám kössz. sjan nekem nincs dcm... nem tudok mit megosztani rajta... csak torrentem. Egyébként nem vagyok egy nagy frumozó, de a fontos dolgok miatt, azért benyögök néha ide oda dologokat. És ez a fotnos kategóriába tartozik. Talán mradok tesco gazdaságos
talgaby:
Achilles Dent oldalán fenn volt a negyedik része is, ám az azóta megszűnt. Latenightnél meg angolul, ha jól emlékszem, de az is törlődött. Tehát maradt a DC, ha kell, az eredeti (angol) címe: Raptors. Egyébként tényleg jó volna, ha befejeződne nálunk is... Blixxxa?
Ja, és igen, ez biza' tekinthető horrornak.
Ó, igen, és üdv a fórumon.
Imperat:
HElló!
Elolvastam ragadozókat. Nem tudom, hogy ez horronak számít e. Gondolom igen. Na mind1. Igazán impresszív darab. Nagyon tetszett. fantasztikus rajzok voltak benne, és a hangulat hát az valam ifrenetikusan jól eltalált volt a véleményem szerint. csak azt nem értettem, hogy a szakállsa manus miért volt olyan sexuáliskodó a hugával.
A fordításért is elismerésem. Én magam elég szánalmasan tudok angolul, de vann pár angol kifejezés, ami néha még nekem is szemetszúr itt ott fordításokban, hát ebben nem találtam, és igen érthetően volt átfoglmazva a dolg.
Szóval utánanéztem ennek a képregénynek, és találtam egy olyat, hogy van ennek negyedik része is. Ez be van tervezve mint lefordítandó anyag esetleg? Mert én szívesen venném, és várnám a dologt. Egyébként meg ha nem, vagy ha igen... akkor is... honnan lehet letölteni anoglul a cuccot?
nickfury:
Nekem ez nagyon tetszett! Remélem Cornélius sok ilyen képregényt írsz még be ilyen jó minőségbe, és talgaby is hoztaa talgabys fordítást.
Troll:
Frissültünk: Gaiman a Nebula dijátadón
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése