HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Horror és felnőtt képregények

<< < (249/398) > >>

Atley:
Mikor lesz a Tarotnak folytatása?

freakdavE:
Gaiman a Nebula dijátadón

A Mester kicsit nyálas volt, de egy díjátadón illik érzelgős beszédet tartani.   Sok okosság is elhangzott, amiből azért épülni lehet, ha valaki esetleg írói ambíciókat dédelget.  Mindenesetre kitűnik, hogy Gaiman jó író. Ilyen remekül felépített beszéddel ritkán találkozni. Jó lehetett élőben végighallgatni.
A fordítás nagyon jól sikerült és a beírás is teljesen korrekt. Gratu.

Sepi:

--- Idézetet írta: Imperat ---Csak tudom, hogy keveset írok fórumokra. Kivéve egyet, de az 3d, meg 2d grafal foglalkozik, azt meg én is csinálom, úgyhogy ott általában jelen vagyok. Bár kérdéses, hogy itt előfordulok e sűrűn e majf...
--- Idézet vége ---
Az "egy kezdő beíró botladozásai" topikban előfordul ilyesmi is.

Imperat:

--- Idézetet írta: Sepi ---
--- Idézetet írta: Imperat ---Egyébként nem vagyok egy nagy frumozó, de a fontos dolgok miatt, azért benyögök néha ide oda dologokat. És ez a fotnos kategóriába tartozik. Talán mradok tesco gazdaságos  
--- Idézet vége ---
Ne add fel olyan hamar. Könnyen bele lehet jönni.  

--- Idézet vége ---

Öhöm... én nem mondtam, semmi olyat bármire is, hogy feladom. Csak tudom, hogy keveset írok fórumokra. Kivéve egyet, de az 3d, meg 2d grafal foglalkozik, azt meg én is csinálom, úgyhogy ott általában jelen vagyok. Bár kérdéses, hogy itt előfordulok e sűrűn e majf...

Sepi:

--- Idézetet írta: Imperat ---Egyébként nem vagyok egy nagy frumozó, de a fontos dolgok miatt, azért benyögök néha ide oda dologokat. És ez a fotnos kategóriába tartozik. Talán mradok tesco gazdaságos  
--- Idézet vége ---
Ne add fel olyan hamar. Könnyen bele lehet jönni.  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése