HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Horror és felnőtt képregények
beigli69:
HHH3:
Hrgrsgsrgagargggahhh !!!!
És ez fedi a valóságot. Tökéletes munkát végeztetek ismét (hibát nem vagyok hajlandó keresni ). Egy dolog nem jött át a filmhez képest, (de ezt lehet hogy nem is lehetett tökéletesen megoldani) amikor Shaun nyja a zombi pofa gyakorló órán elbambul - ez a filmben jól látszott itt viszont nem jött át annyira.
Ismételt köszönet és hála a honosítóknak
tomgrey:
--- Idézetet írta: Spuri ---Már alig vártam a folytatást! Zseniális! Egy két apró hibától eltekintve minden remek volt a fordítástól a beírásig! Köszi szépen! És már alig várom a befejezést!
--- Idézet vége ---
Köszönet. Mik voltak a hibák?
PS: A hosszabb szünet után pár nap és itt a befejező rész.
--- Idézetet írta: Ryder ---Na kivégeztem a HHH #3-t is.Mit is mondhatnék?Ugyanolyan zsír még mindig mint az előző részek!Csak egyetlen bajom volt vele.Ed beszólásai olyan erőltetettek,mint pl. "haverpöcs" vhol az elején is volt egy hasonló.Ez csak engem zavar vagy másnak is szúrja a szemét?
De ettől függetlenül jót szórakoztam, köszönet a fordításért és beírásért
--- Idézet vége ---
Hát kösz. Ed maga egy erőltetés. A szókincse az alábbi szavakban merül ki: prick, mate, cunt és fuck. Nehéz változatosat ill. ízeset írni...egyébként sem vagyok káromkodós vazzeg!
Ryder:
Na kivégeztem a HHH #3-t is.Mit is mondhatnék?Ugyanolyan zsír még mindig mint az előző részek!Csak egyetlen bajom volt vele.Ed beszólásai olyan erőltetettek,mint pl. "haverpöcs" vhol az elején is volt egy hasonló.Ez csak engem zavar vagy másnak is szúrja a szemét?
De ettől függetlenül jót szórakoztam, köszönet a fordításért és beírásért
Konrad:
Én nem találtam semmi hibát, tökéletes volt a HHH 3!
Most is jót szórakoztam rajta, köszönet érte!
Spuri:
Már alig vártam a folytatást! Zseniális! Egy két apró hibától eltekintve minden remek volt a fordítástól a beírásig! Köszi szépen! És már alig várom a befejezést!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése