HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Horror és felnőtt képregények
Galamb:
Köszönöm én is a Bűnbocsánat utolsó részét! Tetszett, hogy az utolsó rész középpontjában morális kérdések álltak, viszont azon meglepődtem, hogy a közvélemény kissé egyoldalúan jelent meg, senkinek nem volt aggálya affelől, hogy egy emberfeletti lény kvázi egyedüli kézbe vette az igazságszolgáltatást. A Cicafüllel való találkozó tetszett, ahogy John fogadkozott, hogy nem lesz olyan, mint ez a lány, így kicsit árnyaltabb lett a kérdés, hogy hosszútávon meddig csinálhatja a John a "szemét eltakarítását".
Rebellis:
Meglepően jól lett lezárva a Bűnbocsánat. Kerek egész történet volt, a mellékszereplők is telitalálatnak bizonyultak. Nagyon köszönöm a közreműködők munkáját, nincs jobb egy befejezett munkánál! ;) :worship:
matrixhv:
--- Idézet ---Köszönjük az elismerő szavakat.
Igyekszünk Grimm vonalon továbbra is jól működni (bár a munka oroszlánrésze Aldarion barátunké) :hehe:
--- Idézet vége ---
Szomorúan olvastam a valamelyik napi hírben, hogy jegelve lesz... de megértem a döntését. Csinálja az ember, amihez kedve van, és amiről úgy érzi, szivesen fogadják.
Köszönet a Tarot szériáért is. Nemrég kezdtem az elejéről, a 47-ikig jutottam, és ezt nem gondoltam volna. Nem számítottam nagy dologra... nagy mellek, meg hiányos öltözetű boszorkák ;D, de volt pár olyan rész, amin hangosan röhögtem. Tetszett, az is, hogy nem maradt meg azon a klisés vonalon, hogy a két testvér annyira ellentétes nézőpontot vall, hogy 50 füzeten keresztül próbálják legyőzni a másikat... persze nem megölni, mert rokon.
A rajzok rendben vannak, tetszenek a karakterek is. Meg eléggé belemennek a boszorkányság lélektanába is. Szóval maradok. A Ti kivitelezésetek meg a szokásos Hálózsák minőség. :)
beigli69:
Köszönjük az elismerő szavakat.
Igyekszünk Grimm vonalon továbbra is jól működni (bár a munka oroszlánrésze Aldarion barátunké) :hehe:
matrixhv:
Köszönöm a Grimm Tündérmesék sorozatot! Eddig nem ismertem, most két nap alatt elolvastam őket. Tetszik a koncepciója, hogy kap az aktuális szereplő egy történetet, ami ráillik a szituációjára... és vagy jó irányba tudja változtatni az életét, vagy nem.
Tetszenek a történetek, a rajzok, és Ti is nagyon jó munkát végeztek a honosításokkal.
Talán a 16-18 füzetek tetszettek a legjobban, mert jobban megismerhettük a főszereplőt.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése