HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Horror és felnőtt képregények
Galamb:
Hamut a Hamunak 2: Kezdem megkedvelni a cuccot, hála szakállmarci és hasonló beszólásoknak. Szóval Delírium marha jó fordítást csinált. A Beírás is tökéletes. Mondjuk ha "Barátságos szomszédod" utalás Pókemberre, akkor a "barátságos és közkedvelt" jobb lett volna, de azért így is jó! Kösz szépen!
beigli69:
AoD-A2A #2:
Nagyon jó a folytatás, Ash hozza szokott kétbalkéz formáját. Jópofa az önmagával harcoló hős Főleg amiatt hogy két "jó" verekszik meg.
A fordítás beírás a szokásos hálózsák minőség. KÖszönet érte.
Troll:
Frissültünk
A Sötétség Serege - Hamut a Hamunak #2
A Nekromanta 2.rész
Galamb:
Most hogy honosítottatok egy új Sötétség Seregét, elolvastam a régit is. Kicsit furcsa volt a rajzstílus váltás, de mivel nem láttam a filmet, ezért nem tudom, melyik vezió illene jobban hozzá, de miindkettő tetszett! Az új stílus könyedebbé teszi a történetet, engem a HHH-ra emlékesztet egy kicsit. Ash beszólásai nagyon bejönnek (csak az a kár, hogy ilyen tipikus nagyképű amerikai karakter). Mondjuk engem az a verzó jobban érdelkelne, amikor a jövőben ébred, fel de ez a történet szál is jó. A fordítás és beírás tökéletes munka, köszönöm szépen!
beigli69:
Army Of Darkness: Ashes 2 Ashes
hihihhuaaaahuaaa Ezzzzazzzzzzz ez kellet a lelkivilágomnak !!!! Mééééégggggg illlyyyyeeeennnnnn képregények keeeelllleeeenneeeekkk.
Egyszóval gratula, ismét egy jó kis honosítással találkozhattunk. A rajzfilmszerű grafika kifejezetten illik ehez az eszement sztorihoz. Jobban tetszik mint a 3 részes mini. Egyetlen egy bajom volt csak véle, nevezetesen pöttyet sötétnek tűntek a képek, illetve még egy néha nem teljesen egyértelmű hogy melyik kocka melyik után jön.
Köszönet érte, és ennek alig várom a folytatását!!!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése