HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Horror és felnőtt képregények
yosha:
Na hello hello.
Sajnos most akkorát csalodtam mint egy HÁZ, mégpedig a hamut a Hamunak-on. Amilyen jól indult, és tényleg egy fasza, eddig uj szálon vitte tovább a történteket, annyira el lett cs*szve a 2. rész. JAAAj, nem a beszólásokkal meg a szakállmarci dumákkal meg a többivel van a gáz, mert az mindentöl függetlenül bejött, hanem hogy mi a frásznak kellett belekeverni az Evil Dead 2 sztorit, ha egy csöppet sem használták ki. ÁÁÁH, ott még volt jopár szereplő a házban, minimum egy csaj, meg a hiányzo lapok a Necronomiconbol, meg persze a Linda széthentelése. Az is furcsa volt hgoy mi az a tábortűz aminél Linda ült, hisz annak idején ők nem raktak, és mikor Linda kiment az erdőbe, ő sem rakhatott, hisz a halottak nem raknak tüzet.
Ja, meg hgoy hova lett eldugva a Necronomicon. Ha jol emlékszem a filmben nemes egyszerüséggel sehová. Nem tudom, eléggé csuf lett igy, számomra megcsorbult az egész sztori, de kiváncsian várom a folytatást, és ha sikerül a II. filmből kikerülni, akkor remélem ujra fasza lesz, nem kell a homlokom csapdossam. Mindenesetre szorakoztató volt, nagyon birom a dumákat benne, ez a forditás k.va jo lett, a rajzok is elragadóak. Hát köszi. És nagyon várom.
A Nekromanta ellenben elkezdett bejönni. Az első rész gagyihorroros értelmetlen mészárszék és mindig-van-egy-varázskönyv-amiböl-pompomlányok-olvasni-tudnak érzete egyből ellszállt, kezdenek kérdések is megfogalmazodni, és tényleg, a halott szobatárs dolog meglepett engem is. Még meg is ugrottam ha jol emlékszem.
Na, ez fasza kis sorozat lesz ugy érzem.
Köszönet, Chi
Troll:
--- Idézetet írta: galamb ---Most mi van?
Most mi van?
Nekromanta: Annak ellenére hogy a címe megjegyzésével még szenvedek, hamar belopta magát a szívembe. Nagyon komálom az olyan történeteket, amik a végén vagy a közepén (nem tudom még erre melyik vonatkozik) kezdődnek. Tinihorros hangulatot is remekül alakítják, és a halott lány -szobatárssal még meg is tudtak lepni. A fordítás/beírás is szokott minőség! Kösz Chi és Troll!
--- Idézet vége ---
Nem nem... Csak Chi. Én az első részhez megcsináltam a főcímet meg azt a pentagrammát és a boritót de azóta nem kellett hozzányúlnom az anyaghoz. Chi, jól csinálja amit csinál.
chi:
--- Idézetet írta: beigli69 ---A Nekromanta #2:
Nagyon jó minóségűek az oldalak. (maszek kérdés lett javítva valami rajtuk az eredetihez képest ? Bocsi, de van egy sorozat amit meg szeretnék csinálni, és eléggé érdekelnek az ilyen képjavítós trükkök.)
--- Idézet vége ---
Igen, javítottam rajtuk, de szerencsére nem kellett sokat.
És köszönöm a sok szép véleményt.
Galamb:
Most mi van?
Most mi van?
Nekromanta: Annak ellenére hogy a címe megjegyzésével még szenvedek, hamar belopta magát a szívembe. Nagyon komálom az olyan történeteket, amik a végén vagy a közepén (nem tudom még erre melyik vonatkozik) kezdődnek. Tinihorros hangulatot is remekül alakítják, és a halott lány -szobatárssal még meg is tudtak lepni. A fordítás/beírás is szokott minőség! Kösz Chi és Troll!
Erac:
A gyors kérdések nagy előnye, hogy sokat fel lehet tenni belőlük egységnyi idő alatt
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése