HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Horror és felnőtt képregények

<< < (234/398) > >>

yosha:
Ez az összefoglaló nem egy rossz gondolat.
Amugy én élből ugy voltam hogy aki ide elvetődik spawn-t olvasni, az már a k.neten is tuti megfordult, és végigbujta az ott lévőket, nem annyira idegen neki a sztori. De jo ötlet ez az összefoglalo, felvállalnám ha nem lenne annyi dolgom. Amugy itt egy olyan nagyszabásu esemény fog elkezdődni a 150 számban már, aminek még a jelenkori kiadásokban sincs vége ha jol vagyok informálva, és dugig van érdekes fordulatokkal, szinte minden oldal uj meglepetés.
Csupán ezért választottam ezt, mivel a k.netes foglalás és eközött csak olyan dolgok vannak, amik még nem annyira szakadnak el az előző szálaktól.
Amugy vinném én folytonosan, de a k.neten is fél év alatt kiraknak egy számot. Már nem kritizálni akarok, csak bosszankodni.
Ja, meg igy a jelenkori kiadást is utol tudom érni, ha belehuzok.
Az jo lenne, mi?

Galen:

--- Idézetet írta: talgaby ---Bocs, de egy 100+ részes ongoing esetében szerintem ez annyira nem számít. A Pókemberekkel is egész jól elvolt/van mindneki a (nem) kicsit össze-vissza ugráló megjelenésekkel... Szerintem ha yosha most képes lesz egy összefüggő tömböt összehozni, az már bőven dícséretes lesz az olvasókkal szemben.
Legfeljebb felkérünk vkit, hogy írjon egy összefoglalót  a magyar kiadás leállta és a #147 között.
--- Idézet vége ---
Összefoglalót támogatom...én pl. nagyon kiváncsi lennék hogy miért alakult át a kinézete Spawn-nak anno, amit már a magyar változatban nem tudtam meg.

talgaby:
Bocs, de egy 100+ részes ongoing esetében szerintem ez annyira nem számít. A Pókemberekkel is egész jól elvolt/van mindneki a (nem) kicsit össze-vissza ugráló megjelenésekkel... Szerintem ha yosha most képes lesz egy összefüggő tömböt összehozni, az már bőven dícséretes lesz az olvasókkal szemben.
Legfeljebb felkérünk vkit, hogy írjon egy összefoglalót  a magyar kiadás leállta és a #147 között.

pepo05:
MOndjuk azért, mert aki most kóstolgat bele a történetekbe, vagy aki a magyar kiadás végével leállt, az nagyot fog majd nézni, hogy hirtelen bumm, mi fog történni. Sok mindenből kimaradtak, ráadásul ez még a k.netes részektől is nagy ugrás. De gondolom az itt a helyzet, hogy egy jódarabig nem adták át másnak a honosítást, ezért kezdtél innen. MIndegy, a lényeg, hogy legyen Spawn.

yosha:
Sziasztok, először is köszi mindent, örülök hgoy tetszik. Igen, egy nagyobb volumenü eseményt vezetek fel, ami a következő részben már el is indul, és nem két-három füzetes lesz. Igen, az ikrekkel lesz nagy kavarás, de ugy minden mással is, amibe bele lehet kavarni:)
Tudom hgoy ez az üvöltés sztori gyenge volt picit, de bevezetésnek teljesen megfelelt. A k.net pedig folgalási listán csak a The Kingdom és annál korábbi történeteket tartja.
pepo05, miért erős ezzel kezdeni?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése