HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Horror és felnőtt képregények
Blixxxa:
De, vámpírok.
yosha:
--- Idézetet írta: Zerit ---kezdjuk onnan, hogy ezek nem vampirok
--- Idézet vége ---
OH!
Nekem ugy tünt. Vért isznak, eléggé halhatatlanok, repkednek, ráadásul mikor a régi eseményekröl beszéltek ott még arrol is szo volt, hogy a napfény sem árt már nekik, ebből kiindulva hogy sem, abbol az jön hogy árTOTT nekik valamikor anno, no csak innen gondoltam...
Amugy a vámpir, mint szo jelentése alá elég sok minden tartozik, pl. amikor valaki nagyon fáraszto, és örületbe kergeti a társait, arra azt mondják az édesvizesek, hgoy energiavámpir. meg elég sok helyen használták már ezt a szot, mindig olyan lényekre, amelyek valamilyen modon mások erején, életnedvein, stb. táplálkoznak...
De lehet hogy valami teljesen másfajta lények ezek ott a sztoriban? Az a szőrös agyaras fej, ami eddig kétszer felbukkant az ugye a titok nyitja?
IM waiting... Zsír lesz!!!
Zerit:
--- Idézetet írta: yosha ---Az lenne a tuti!!! Szerintem egy eléggé egyéni látásmód a mindig rejtett vámpirtársadalomrol, és igy elég sok dolog marad mindig nyitva a részek végére. JOk a szereplők, jellemfejlődés is van ugy néha, és a rajzok meg nagyon ott vannak.
Mondjuk a sztoriban van néhány olyan dolog amibe érdemes lenne belekötni mert ellentmondásos vagy épp logikai bukta, de ezzel megvárom a végét, hátha nem is bukta csak a befejezésben tisztul le minden.
--- Idézet vége ---
kezdjuk onnan, hogy ezek nem vampirok
talgaby:
Ha teljes befejezésre vágysz, akkor előre szólok, hogy azért jópár dolog nem oldódik meg 100%-osan benne majd. Viszont a hozászólásaid alapján akkor te nem olvastad még régen Achilles Dentnél ezt a képregényt, úgyhogy lesznek még meglepik.
yosha:
Az lenne a tuti!!! Szerintem egy eléggé egyéni látásmód a mindig rejtett vámpirtársadalomrol, és igy elég sok dolog marad mindig nyitva a részek végére. JOk a szereplők, jellemfejlődés is van ugy néha, és a rajzok meg nagyon ott vannak.
Mondjuk a sztoriban van néhány olyan dolog amibe érdemes lenne belekötni mert ellentmondásos vagy épp logikai bukta, de ezzel megvárom a végét, hátha nem is bukta csak a befejezésben tisztul le minden.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése