HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Horror és felnőtt képregények

<< < (23/398) > >>

turkia:
Köszi! Egy kérdésem lenne:
Amikor kikérdezik a homlokgyémántos szereplőt, Ő halott? Mert a visszaemlékezésben elmondja, hogy nem tud meghalni. Ez hogy függ össze azzal, hogy el van temetve? Nagyon érdekes, hatásos jelenet volt, csak nem tudom kellőképpen értelmezni.

talgaby:
Ha Farek kalandos Angyalai nem vesznek el túl sok időt, akkor átmenetileg átveszem annak is a beírását. De március előtt nagyon ne várja senki.

turkia:
Üdv!
A Menthetetlennek lesz újabb része honosítva  a 4. után? Most olvastam el és nagyon tetszett, köszönet érte!  ;)

Galamb:
Köszönöm a Tarot újabb részét. Tényleg jó rész volt, tetszett, hogy főhősnőnk és Jon kapcsolata szorosabb lett/lesz ezentúl, és a fickó jelentősebb szerepet kap. A honosíts kiváló! :worship: :worship: :worship:

Usagi Yojimbo:
Ma elolvastam egyben az egész Bűnbocsánat sorozatot, és ütött. Izgalmas, akciódús, miközben morális kérdéseket vet fel, mindez megspékelve igen beteg sorozatgyilkosok hadával. Köszönet ezért a nagyszerű sorozatért! :worship: :worship: :worship:
Egyetértek Galambbal, azon a két-három mondaton kívül nem mutatkozott meg az ellentábor.
Bevallom,szomorúbb befejezésre számítottam, kb. olyan "Ments meg, Uram" típusúra. Az a film sok tekintetben hasonlít ehhez a képregényhez, de ha dönteni kellene, az utóbbira szavaznék (aki nem látta még, annak csak ajánlani tudom).

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése