HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Horror és felnőtt képregények
tristania:
Üdvözlet!
Szeretnék köszöntet mondani VTomi-nak, amiért magyarul is elérhetővé tette a Hellspawn-t. Eddig még csak angolul olvastam, és úgy nagyon tetszett. remélem, lesz még folytatás, és közben nem áll meg a Spawn sem. És abban is reménykedem, hogy esetleg előbb-utóbb a Spawn the Undead-et is elkezdi valaki fordítani, mert személy szerint az a kedvencem.
yosha:
Ajánlom figyelmedbe a kepregeny.net - en eddig megjelenteket, a Urizen és Malebolgia halála részek fennt vannak, és még rengeteg sok történet, érdemes őket elolvasni.
Főleg, hogy teljesen tisztában legyél mindennel, mert igazából nem nagyon akartam az összefoglalóban olyan dolgokat leirni, amelyek még nem lettek honosítva, csak olyanokat, amelyeknek köze van mindenképp a mostani itt kezdődő eseményekhez.
Pl. történik még egy pár érdekes dolog a két nyomozóval akik Spawn nyomában vannak, lesznek érdekes pillanatok Jason Wynnel és Terryvel...
Örülök hogy felkeltette érdeklődésed, ez volt a cél...
Punkológus:
Nekem is csak az összefoglalót volt időm elolvasni és mit ne mondjak felkeltette az érdeklődésemet. Pedig ha kétszer volt kezembe Spawn füzet. Eddig nem igazán érdekelt. Most viszont úgy néz ki, ha lesz időm, akkor jobban ráfekszek a témára.
Galen:
Még nem olvastam el, csak átpörgettem az összefoglalót, de köszönjük szépen.
Blixxxa:
Ezer köszönet a Spawn-ért! Az egyik kedvencem...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése