HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Horror és felnőtt képregények

<< < (205/398) > >>

talgaby:
Én meg köszönöm Dórikának, hogy ilyen ipari méretekben retusálja (látnátok, hogy nézett ki a scan eredetiben...).  Egyébként azok számára, akik túlzónak találták bizonyos hölgyemények kebelméreteit a sorozatban, hamarosan kapnak rá magyarázatot, hogy miért nem olyan mell-ékes ez a dolog sem boszorkáék életében.  És Boo cica rajongói is örülhetnek, nemsokára elmeséljük, hogy találkozott először Tarottal (nem semmi ).

SithLord:
Üdv! Köszi talgaby az új Tarotot!  Ez a rész valami hihetetlen jó volt,egyszerre volt sexi és szórakoztató!Ezt a Tarot sorozatot egyszerűen nem lehet megunni,végig ott van a szeren!  És én is egyetértek  az előttem szolóhoz,hogy :köszi talgaby,hogy fordítod nekünk!!  Az ERŐ legyen veled, mindvégig!!!

Daredevil:
Ez nagyon komoly volt. Öcsém ilyen jó értelemben vett beteg alapötletet. Az a HP-mániás kölyök nagyon osztotta a témát. Ez egy jókora mélyütés volt a HP-franchise-nek (megjegyuendő megérdemelte). A rajz nagyn ott van, mint mindig. Köszi Gaby, hogy fordítod nekünk.

hobagoly:
A Tarot nekem is az egyik kedvenc képregényem!!!  Nagyon jó a történet és a rajzstílus is!  
Köszönet érte a fordítónak és a beírónak is egyaránt!!!

Galamb:
Köszi szépen, ismét egy nagyon jó rész volt, kemény poénokkal. honosítás is hibátlan, csak a 7. oldal 2-szer lett feltöltve, viszont a 8. meg mintha hiányozna. Meg az utolsó elötti oldal tényleg az, amelyiken Tarot félbevágja a süticsajt, vagy esetleg az is hiányzik (mert az nem derült ki, hogy mi történt a süti zombikkal, vagy csak én vagyok fáradt?)?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése