HálóZsák fórumok > OFF topik

Star Wars Battlefront - új vs. régi kánon

<< < (2/18) > >>

tomcsi80:
A Skywalkerek kora film és az egész sequel trilógia bebizonyította, hogy a legendáknak csúfolt Eredeti Bővített Univerzum sokkal jobb mint amit Lucas akart volna 7-9 epizódnak és amit megvalósított Jar Jar Abrams és Rian Johnson. Még ha a Sötét Birodalom képregény és a Star Wars Junior könyv (amit az univerzum részének sose tekintettünk) fontosabb elemei köszönnek vissza a legújabb filmben.

Goten56:
Johnson pedig már bizonyította, hogy a Star Wars nem az ő stílusa. Szóval Feige még mindig alkalmasabb. Meg is érdemli, hogy valami nagy univerzumot bővíthessen, ha már a sajátját szétcseszte a Disney. A trónok harcás fickókat meg azóta sem értem, hogy hogyan is gondolták. Nagyon aggasztó, ha az SW tábornak megfelel az a szint. Csak akkor vagyok hajlandó megnézni, ha olyan színész lesz benne, aki miatt bármit megnéznék.

HeirToGrievous:

--- Idézetet írta: Gorgonita - 2019. Szeptember 26., 16:01:57 ---A midikloriánok engem sem zavartak, de azt nem tudom elképzelni, hogy lehetne belőlük intelligens lényeket és trilógiát készíteni. Épp ezért kíváncsi lennék Lucas ötletére pdf-ben, mielőtt ítélkezem.

--- Idézet vége ---

Az a mikrovezrum egy James Cameronnal folytatott beszélgetés során merült fel, nagy hirtelen most csak ennyit találtam belőle:


Kevin Feige-t meg nem tudom.
Szerintem a STAR WARS nem az ő stílusa.

Goten56:
A VIII. rész után felüdülés lenne egy dagadt Poe. Vagy bármi ami kevésbé borzalmas. És azt csak tőle várhatjuk. A trónok harcás fickók majd leforgatják az SW első banthával való vagy testvérek közti közösülését, és egy bizonyos réteg odáig lesz értük. Rian Johnsontól se várok sokkal jobbat.

Gorgonita:
A midikloriánok engem sem zavartak, de azt nem tudom elképzelni, hogy lehetne belőlük intelligens lényeket és trilógiát készíteni. Épp ezért kíváncsi lennék Lucas ötletére pdf-ben, mielőtt ítélkezem. Ahogy szívesen elolvasnám azt is, hogy milyen befejezést vázolt Frank Herbert a Dűne sorozatnak (Az eredeti vázlatot, nem azt amit a fiacskája kerekített belőle, már ha igaz, hogy megtalálták egy csomagmegőrzőben vagy trezorban.).

Kevin Fiege is Star Wars filmet készít. Most akkor számíthatunk a dagadt Thorhoz hasonlóan elpoénkodott kalandokra a messzi-messzi galaxisban is?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése